Den stilfulde Twist Duvet Cover Set

Tilføj et moderne touch til dit soveværelse med dette Twist dynebetræk sæt. Det er en smuk måde at introducere farve, tekstur og stil ind i dit soveværelse. Denne dyne sæt er fed, men ikke på en overdådig eller voldsom måde. Det imponerer med sin blødhed og enkelhed og med den måde, de subtile detaljer gør det muligt at skille sig ud med elegance. Apt. 9® Twist dynebetræk sæt har lige den rigtige mængde glamour til at være moderne og elegant. Den har en blød og delikat tekstur, og den er lavet af bomuld, der sikrer varig komfort og giver dig mulighed for at nyde det i lang tid.

Duvet fås i tre størrelser. Du kan vælge mellem tvilling, fuld / dronning og konge versioner. Sættet omfatter et dynebetræk og skam. Skammen har koordinerende dimensioner og supplerer smukt duvet og tilføjer et ekstra touch af stil til dit soveværelse. De er begge lavet af bomuld og de kan også vaskes af maskinen.

Sættet er i øjeblikket tilgængelig på salg til priser mellem 69,99 og 119,99 dollar. de kommer i en dyb, men blød tone af lilla. Hvis du ønsker at få et ensartet udseende på værelset, kan du også købe matchende puder. Det ville også være dejligt at lege med forskellige nuancer af lilla og også skifte dem med hvide eller grå funktioner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar