Den overraskende stilfulde Turkish Airlines CIP Lounge

Vi forventer normalt, at lufthavnsterminalerne er meget travle, enkle, ikke meget brugervenlige og selvfølgelig fyldt med ubehagelige plaststole. I nogle tilfælde er det sandt. Der er dog nogle undtagelser. En af dem er Turkish Airlines CIP-lounge. Dette sted er i modsætning til enhver anden.

Den tyrkiske Airlines CIP-lounge er unik, ikke kun på grund af rummets usædvanlige form, men hovedsagelig på grund af det slående indretning. Dette rum er designet af Autoban og ligger i Istanbuls Ataturk Lufthavn. Turkish Airlines CIP Lounge har en kapacitet på 2000 personer, så det er heller ikke lille. Så forestil dig, hvor meget mere imponerende er et design af denne skala, især når det er stilfuldt og dristigt som dette.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld Cushy Lounge Collection til Teenagere
  • Hummer og Shelly Lounge Stole Af Oluf Lund og Eva Paarmann
  • Den moderne Rio lounge stol af Flemming Busk og Stephan Hertzog

Hovedbegrebet bag dette design var at skabe en mindre skal af lufthavnen. De mest slående og imponerende elementer er selvfølgelig de buede lofter og de arkitektoniske detaljer. Det er som om der er flere mindre mellemrum adskilt af slående kurver og rene linjer. Der er hvilerum, en restaurant, en tehave, et bibliotek og en biograf, og de er alle indkapslet i separate sfæriske bælg. Det er helt sikkert et originalt og meget interessant koncept. Rummene og især stole og sofaer synes at være meget mere komfortable end dem, der normalt findes i lufthavne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar