Tip Ton Chair af Barber Osgerby

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at have en behagelig stol, mens de arbejder. Vi ved også, at vi har den vane at leve frem og tilbage med vores stole. Men her er en stol, der kombinerer disse elementer, er et smukt og minimalistisk design. Dette er Tip Top Chair. Det blev designet af London-baseret designstudio Barber Osgerby. Det har et meget simpelt design, men det kan tilsyneladende være meget nyttigt med vores helbred.

Tip Top Chair er dybest set en solid plast stol. Intet usædvanligt hidtil. Stolen har også en forward-tilt-handling, der synes at hjælpe vores helbred. Jeg finder ideen meget genial og inspireret. På denne måde får vi den vippeaktion, vi alle elsker at udføre med vores sædvanlige stole, og designerne har også fundet en måde at gøre det til en sund vane. Årsagen til, at dette design er specielt, er, at det rette ryggen og ryggen på denne måde, hvilket forbedrer cirkulationen til mavemusklerne og rygmusklerne. Jeg har ingen specialiseret viden på dette område, men det lyder ret godt for mig.

MoreINSPIRATION
  • Elliptisk stol
  • Høvdingens leder af Finn Juhl
  • Kunstnerisk og dynamisk, en samling, der staver sit navn: "Chair & Chair"

Det er overraskende, hvordan et sådant simpelt design kan gøre så stor forskel i vores liv. Når du tænker på det, giver det mening. Stolen styrker i grunden brugerens krop til at forblive lige og arbejde visse muskler, og det virker ret simpelt. Jeg kan også lide stolens form. Det er meget enkelt, og det gør det meget alsidigt. Du bruger det overalt. Det kan gøre en god tilføjelse til spisestuen, hvor det er vigtigt at have en god og korrekt kropsholdning, og det ville være særligt nyttigt på kontoret. Tilgængelig for 315 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar