Den traditionelle Irving stol

Irving er et hyggeligt, men ikke meget praktisk møbel, der har et traditionelt skandinavisk design. Nogle af os har stadig de gamle lænestole, der ligner denne. Nå, hvis du manglede dette design, er det tilbage, og det er klar til at blive taget hjem.

Irving lænestolen er faktisk en polstret lænestol med en eksponeret træramme, en detalje, der ikke er fælles for nogle år siden. Den har rene og enkle linjer, men også et massivt udseende, der gør det velegnet til store rum. Den håndkonstruerede træbase er en interessant detalje, der giver stolen en flydende virkning. Irving stolen er udformet med europæisk bøg og ansvarligt dyrket og høstet konstrueret hårdttræ, der er certificeret af Sustainable Forestry Initiative.

Rammen og stolens træbase er sikret med vandbaserede formaldehydfri lim, der opfylder CARB-kravene. Irving stolen er fremstillet i USA og dens overordnede dimensioner er 27,5 "B x 32" D x 31,5 "H. Hvad angår stof og farve, kan Irving stolen tilpasses efter eget valg. Du kan vælge mellem en række forskellige stoffer med forskellige teksturer og farver, nogle af dem enkle og nogle med geometriske mønstre. Den specialfremstillede stol vil så blive leveret om 6-8 uger. Siden det er lavet på bestilling, er stolen ikke-kanylebar, ikke-retur og ikke refunderes. Tilgængelig for 1296 euro.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar