Beboelsen på to niveauer i Takarazuka, Japan

Denne smukke toværelsesbolig var et projekt udviklet af Antonino Cardillo arkitekt og Yukinori Nagao. Huset er beliggende i Takarazuka, Japan, og det blev designet til Nomura Koumuten. Det blev bygget i 2010, og det sidder på et 150 kvadratmeter stort sted.

Huset er en to-niveau struktur og det er bygget på en bakke. Det sidder på et trapezformet plot i en forstad i distriktet Hyōgo med udsigt over Ōsaka-bugten. Det har en træstruktur, hvidkalkede vægge og et skråt tag. Interiøret er funktionelt struktureret. Stueetagen er soveområdet og det indeholder tre hyggelige soveværelser med badeværelser og en entré.

MoreINSPIRATION
  • Narrow House i Japan med et vertikalt levende rum
  • Moderne familiebolig i Japan af Naoko Horibe
  • Stilfuld tri-niveau bopæl i S. Dahlia Lane til salg

Stuen er på første sal. Det omfatter køkken, spiseplads, stue, en gårdhave og et japansk værelse eller vaskesu. Stuen har en polygonform med syv sider. Det er et lyst og luftigt rum. På bagsiden af ​​huset var der en lille plads mellem køkkenet og det japanske rum, der er blevet omdannet til en gårdhave. Disse to værelser er forbundet til stuen gennem to lave døråbninger. Dette er et dejligt hjem med smukke interiørdecorer og med smuk moderne arkitektur. Både ydersiden og det indre af boligen har moderne linjer og en vis enkelhed, der gør alt specielt. {Fundet på archdaily og billeder af Antonino Cardillo}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar