Det unikke M Mansion fra Dallas, Texas

The M Mansion er en udsøgt bolig beliggende i Dallas, Texas, USA. Det er en charmerende og unik fransk chateau-inspireret ejendom, der næsten synes at komme fra en anden verden. Huset blev bygget af Ventura Custom Homes, og det er en enestående ejendom. Mansion er et sandt vartegn i området. Det tog arkitekterne syv år at bygge det og resultaterne var usædvanlige.

Ejendommen har et areal på 3,29 private hektar med udsøgt landskab og meget imponerende arkitektoniske detaljer. Huset blev bygget ved hjælp af importerede sten og døre og har et meget smukt udvendigt, der ligner et slot. Det er et drømmehus.

MoreINSPIRATION
  • Den Marvelous Mary Kay Mansion i Dallas
  • Udsøgt 5-acre ejendom i Texas
  • Udsøgt europæisk palæ i North Carolina

Inde har M Mansion fantastiske decors. Det har topmoderne apparater, fantastiske møbler og fantastiske hvælvede lofter. Det dækker en overflade på 15.074 kvadratmeter og har i alt 9 soveværelser og 12 badeværelser. Det blev bygget i 2007. Det indeholder også flere store sociale og underholdningsrum, et separat kontorkvarter og store walk-in closets. Alle værelser har en fantastisk udsigt. Ejendommen omfatter også et fodboldbane, flere smukke haver og en swimmingpool. Der er også flere udendørs rum, der udvider det brugbare boligareal. Det er faktisk en unik ejendom, som de fleste af os drømmer om at eje en dag.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar