Den usædvanlige Venedig konsol bord af Claudio Bellini

Venedig konsol bordet er et meget mærkeligt og usædvanligt møbel. Når du analyserer elementerne separat, er de alle meget enkle, minimalistiske og ikke underlige overhovedet. Men når de kombineres på denne måde, resulterer de i et unikt møbel, ikke kun iøjnefaldende, men det har også en meget stærk visuel indvirkning på brugeren.

MoreINSPIRATION
  • En smal konsolbord - Den manglende link i din boligindretning
  • Shell Coffee Table af Fiam Italia
  • Teak Root spisebord lavet af genvundne materialer

Venedig konsol bordet har en base sammensat af flere træ logs. De har alle forskellige dimensioner, og de har alle deres egne unikke detaljer, ligesom i naturen. De udgør i alt seks stykker, og de danner bunden til den klare glasplade. Men toppen er ikke blot placeret oven på disse træstammer. Logerne trænger ind i glaspladen, og de holder sig ud af glasset. Disse to materialer og disse to ulige elementer udgør en meget delikat sammensætning. De skal placeres i den rigtige vinkel for at gøre bordet stille og til at danne et stærkt og holdbart møbel.

Et sådant usædvanligt og spændende møbel ville helt sikkert blive et accentstykke til ethvert hjem. På grund af dens design ville det se bedst ud i et moderne eller moderne hjem, et sted hvor det kan overvejes, og hvor intet andet styrker sin opmærksomhed. Venedig konsolbordet blev designet af Claudio Bellini til Riva 1920, og det er en del af Briccole Collection.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar