Vintage Brunswick Play Table & Hudson Stole

Børnene er gode til at have det sjovt. De formår at gøre alt til et spil, endda lektier. Som forælder kan du bidrage til det ved at vælge et dejligt legebord til dit barn. Dette er Brunswick Play Table. Det var designet til børn, men det er ikke så farverigt og iøjnefaldende som disse ting normalt er. Denne bord har et vintage design, så dit barn kan lege med stil. Brunswick Play Table og Hudson Stole kan købes som et sæt til specialprisen på EUR112.27 -EUR193.03. Bordet er enkelt og giver masser af plads til alle kunstforsyninger, spil og andre små genstande. Under bordpladen er der en fuld længde skuffe. Det er skjult der, og det er blevet malet på en måde, der får dig til at tro, at der er flere farvede skuffer, når der faktisk er kun én.

Brunswick Play Table leveres med et sæt matchende stole. Hudson stole har samme vintage look. De har en massiv trækonstruktion og har lidt buede linjer, der matcher den naturlige kropskontur. De er enkle, funktionelle og komfortable. De overordnede dimensioner af bordet er 48 "brede x 27" dybe x 24 "høje. Stolene måler 15 "bred x 13" dyb x 25,5 "høj.

Legebordet er udformet ved brug af ovn-tørret massivt træ til rammen og MDF. Stolene er også lavet af massivt træ, og de er både komfortable og holdbare. Bordet og stolene kan købes separat og de kræver montering. Denne smukke vintage sæt er smuk, enkel og venlig. Det er et stilfuldt hjem behov og det er alsidigt og nemt at blande og matche med andre designs.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar