Vissershok Container Classroom

Alle har ret til at studere, men nogle børn er mindre privilegerede end den anden. Dette er tilfældet for børnene fra Durbanville-vindalen, beliggende i udkanten af ​​Cape Town. Men tre SA-selskaber, Woolworths, Safmarine og AfriSam, sponsorerede en improviseret skole for disse underprivilegerede børn. Vissershok Container Classroom er deres egentlige skole, en 12m genbrugsbeholder og er designet af Tsai Studio.

Dette klasseværelse er forbeholdt 25 klasse R elever med alder mellem 5 og 6 år og hvad om morgenen er en skole, bliver et bibliotek om aftenen og eftermiddagen. Ideen om dette klasseværelse kom takket være en designkonkurrence, der hedder 'Making the Difference Through Design'. Vinderen af ​​konkurrencen, som er en 15-årig elev, hedder Marshaarn Brink, kom med denne geniale idé. Udover ideen om et klasseværelse tænkte eleven også på en udendørs jungle gym klasse.

MoreINSPIRATION
  • Innovativt skole design af Chartier-Delix arkitekter
  • Den kreative grønne design af et fragtbeholderhjem
  • The New Wahaca Pop-up Projekt - En Shipping Container Restaurant I London

Beholderen har et stort beskyttende tag, der gør det muligt for børnene at ligge fra solen, når de er ude. Mere, beholderens stålrammer anvendes som understøtninger til udstyr til leg. Udenfor er der også en udendørs amfiteater, der også bruges til pædagogiske aktiviteter og for børnene at socialisere sig på deres pauser. I nærheden af ​​containeren er der også en grøntsagshave, som ud over det pædagogiske formål også er bestemt til at levere frisk mad til børnenes fodringsprogram.

Dette er et eksempel på, hvordan folk kan gøre meget med begrænsede budgetmidler. Det vigtige er at ønsker at foretage en forandring. Mest imponerende er implikationen, fantasi og praktisk ånd hos unge Marshaarn Brink. {Fundet på arkitekter}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar