Whistler offentlige bibliotek i Canada - simpelthen enorm

Beliggende i Whistler, British Columbia, er dette et af de travleste biblioteker i området. Her på kystbjerge i det vestlige Canada er udsigten fantastisk, og de tilføjer til bibliotekets charme, hvilket gør det skiller sig ud. Biblioteket åbnede dørene den 26. januar 2008. Det fungerer som en bro mellem stoffet i Whistler Village og den tilstødende samfundspark.

Dens design er moderne, men også bæredygtig. Biblioteket var designet til at blande sig så meget som muligt og blive en del af landskabet. Naturmaterialer blev brugt i denne forstand såvel som naturlige farver til ydersiden. Dens bæredygtige design var også et moderne svar på landskabet. Biblioteket blev bygget ved hjælp af en række præfabrikerede træpaneler til taget såvel som lokalt stenbrud basalt. Derudover har den et smukt skrånende grønt tag. Dette vidunderlige projekt blev udviklet af Hughes Condon Marler Architects.

MoreINSPIRATION
  • Miljøvenligt og energieffektivt hus
  • Et smukt eksempel på bæredygtigt levende og moderne design i Canada
  • Lille og energieffektivt hjem i Santa Ynez

Denne smukke struktur var det første LEED® Gold-certificerede bibliotek i Canada og vinderen af ​​flere priser. Det er helt sikkert et one-of-a-kind projekt. Det har moderne træfunktioner, og den har en L-formet plan. Den nordlige side af plottet, som biblioteket blev bygget med, omfatter skisport / cykelgrønveje, en fodgængerbro og et børnemadscenter. Derudover er udsigten fantastisk og de kan helt sikkert inspirere dig. {Fundet på samtidige og fotografering af Martin Tessler}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar