WirtschaftBlatt Newsroom Office Interior Design

Dette er WirtschaftBlatt Newsroom. Det er et usædvanligt begreb, der forsøger at bringe noget nyt ind i ligningen. WirtschaftsBlatt er Østrigs førende avis. Det tilbyder nyeste økonomiske og finansielle markedsnyheder. Dette er deres newsroom. Det var et projekt af IDFL. Det er en slags kontor baseret på et funktionelt koncept. Udformningen af ​​dette rum var primært dikteret af det ledige rum og den struktur, den allerede havde. Nyhedsrummet er grundlæggende opdelt i tre hovedområder. Den første er det centrale indgangsområde. Så er der administrationens omfang og redaktionskontoret og produktionsområdet.

Det overordnede design er meget grafisk og ukonventionelt. Det er et meget kreativt design, der også tilskynder til kreativitet og teamarbejde. Rummet er funktionelt opdelt, og barriererne og forskellene mellem de tre forskellige områder, der er oprettet, er meget synlige.

MoreINSPIRATION
  • Basis kontor indretning i Paris
  • Hvidt interiør design kontor i Seoul
  • Skype kontor interiør design af pS Arkitektur

Desuden er det overordnede design ret kontrasterende. Stadig er der en vis kontinuitet, der holder alt sammen. Funktionalitet har været et af de vigtigste elementer, der dikterede designet af dette rum. Den interne samhørighed følger ikke de samme linjer som de fleste lignende rum. Men det er til stede, selvom det fungerer på et andet niveau. Hovedidéen bag dette koncept var at skabe et funktionelt rum med et grafisk indretning og inspirerende elementer. Resultaterne var nøjagtigt som forventet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar