Den Wodtke Gold Pejs

Gennem årene har stilarter og tendenser ændret sig. Et bestemt element har dog været konstant og er blevet tilpasset og ændret for at overleve. Det er pejsen. Traditionelle brændeovne erstattes langsomt af miljøvenlige versioner. Også folk udviklede behovet for at have luksus pejse, der ville illustrere deres sociale statut og ville også tilføje værdi til deres indretning. Iron Dog Huradax er den dyreste pejs med en pris på 4 millioner dollars. Denne artikel handler ikke om det. Det handler om noget lignende, men billigere.

Dette er Wodtke Gold Pejs fra Tyskland. Det koster $ 7.929 (€ 5.890), og det er dækket af et guldblad. Det sker også at være en miljøvenlig pejs. Wodtke-modellen er en bioethanol pejs. Den har rustfrit rustfrit stålramme og er dækket af guldblad. Pejsen har også et LED-modul inde i rammen.

MoreINSPIRATION
  • Hyggelig Dimplex Electraflame Vienna Elektrisk Pejs
  • DIY Hanging Gold Frame Leaf Art
  • Cocoon Pejs af Federico Otero

Denne model tilbyder også flere muligheder for finishen. Guldversionen er ikke den eneste. Wodtke pejsen kan også købes med en træ, bronze og endda akryl sort piano finish. Vælg den model, du bedst kan lide, eller match den med resten af ​​din indretning. Pejsen kan placeres indendørs, i stuen, soveværelset, biblioteket eller ethvert andet rum. Det kan også placeres på verandaen, i haven, pavillonen eller andre overdækkede udendørs arealer. Hele enheden vejer omkring 54 kg, og det er ikke alt for svært at flytte det rundt. {Fundet på luksus og skinne}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar