The Wood Clock Dock

På grund af moderne teknologi, der tillader os, har vi flere funktioner i kun ét produkt, vi hopper over at købe nogle produkter, fordi de synes at være ubrugelige. Tænk bare på dit vækkeur. Har du en? Jeg er sikker på, at de fleste af jer ikke gør det, fordi du bruger din iPhone til at vågne dig op. Dette er et godt alternativ. IPhone er alligevel en multifunktionel kælder, og dens vækkeurfunktion svarer meget til en autentisk. Men der er stadig nogle ufuldkommenheder. Til at begynde med har du ikke support til din iPhone, så den kan stå op, og den er ikke beskyttet mod stød. Og du ved bedst, at tidligt om morgenen er du ikke delikat med den eneste støjende ting, der vågner dig op.

Derfor blev Clock Dock specielt oprettet til din iPhone. Støtten har et interessant stilfuldt design. Med et træudseende kan du bestille det i forskellige farver, som kirsebær, ahorn og valnød. Clock Dock har en indbygget oplader og filtforing, så det beskytter din telefon mod stød. Clock Dock er tilgængelig for $ 49.

Med Clock Dock ikke kun at beskytte din telefon, men det vil også være lettere for dig at se, hvor lang tid det er, hvor du ligger i sengen. Det stilfulde design passer til ethvert interiør, fra klassisk til moderne. Den slanke form gør det nemt at transportere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar