Yale Steam Laundry Condominiums Transformation

Yale Steal Laundry-strukturen har en rig historie, og det er blevet et rigtigt milepæl i området. Det er beliggende i Washington DC, USA og det har meget smuk arkitektur. Der er mange unikke elementer, der gør denne struktur så speciel. En af dem er repræsenteret af den hvælvede gulvstruktur. Andre er mærkeligt adskilte gulvrammer og beton og mursten.

Det er indlysende, at denne struktur har en masse historie. Tidens patina gjorde det kun smukkere og dyrere. Alle er enige om, at bygningens karakter skal bevares. Så da John Ronan Architects blev bedt om at arbejde på et projekt, der involverede denne struktur, vidste de, at det ville være svært.

Alligevel var det en enestående mulighed. Projektet omfattede en række indgreb med det formål at bevare den eksisterende struktur af bygningen og samtidig lave nogle ændringer og tilføje nogle nye elementer.

MoreINSPIRATION
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Spektakulær transformation af den gamle Vaudeville Theater i Echo Park
  • Inspirerende Barn Transformation I Burgund Af Joséphine Gintzburger

Det er altid svært at kombinere historie med nyhed, og det kræver en masse planlægning og talent at gøre det. Her er nogle af de nye elementer, der er blevet indarbejdet i løbet af dette projekt. Entré-, lobby-, trappe- og træningsrummet fik varmtvalsede stålpladeindsatser, glaserede hvide mursten blev brugt til receptionen, broerne og trappen og køkken / badeværelse kernerne blev indsat i den eksisterende skal. En plade stålvæg adskiller nu de offentlige områder fra kontorer, spisekammer mv. Og stueetagen i bilaget tjener både som lobby og klubrum. {Fundet på archdaily og billeder fra Nathan Kirkman}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar