5 Inspirerende Bedroom Makeovers med et lille budget

Sammenlignet med andre værelser i huset, kræver soveværelser ikke et stort budget, om det er en fuld renovering vi taler om eller bare en lille makeover. Derudover er der masser af måder, hvorpå du kan give soveværelset en stilfuld makeover uden at bryde budgettet. For eksempel:

Dette soveværelse var engang en kold og indbydende plads uden karakter. Derefter blev rummet malet en svag skygge af gråt, et tæppe med et neutralt udseende blev tilføjet, og så begyndte det at være fornuftigt, da natbordene blev en del af billedet. Hovedattraktion er det blå polstrede hovedgavl, som i kombination med guldaccenterne ser rigtig elegant ud. {Fundet på stylebyemilyhenderson}.

MoreINSPIRATION
  • Tre inspirerende før og efter soveværelser renovering på et budget
  • Bedroom Makeovers afslører inspirerende design ideer
  • Soveværelse udsmykning ideer på et budget

Dette er et smukt eksempel på, hvordan et soveværelse gik fra gammelt og dyster til lyst og indbydende. De seks dobbeltvinduer gjorde tingene lettere. Den vidunderlige ting her er den balance, der blev skabt. De franske sengestole og lænestolen i hjørnet har en flirtet berøring, men det mørke stål på kommode og teaterstole holder indretningen fra at blive for feminin. {Fundet på stylebyemilyhenderson}.

Det er en almindelig praksis at gøre et soveværelse til at se og føle lysere og mere forfriskende ved at forenkle indretningen og få fat i alle de gamle og omfangsrige møbler. Se hvor meget stemningen er ændret i dette soveværelse, når de fleste møbler er fjernet. Alt, der er tilbage, er sengen, to små natbord og de sommerfuglestole suppleret med et sidebord. {Fundet på designsponge}.

Den mest effektive måde at ændre atmosfæren på i rummet er gennem farve. Så normalt er det første skridt, når man giver et soveværelse en makeover, at male vægge og loft i en anden farve. Meget ofte foretrækkes et forenklet udseende, og ændringen er således mere dramatisk. Dette soveværelse gik fra at have orange og burgundervæggene til at være hvide. Derudover blev der åbnet et åbent skabssystem. {Found on avenuelifestyle}.

Det er lidt uretfærdigt at kalde dette en makeover, da soveværelsens oprindelige tilstand fremhævede det som intet mere end blot et tomt rum. Det er stadig interessant at se, hvordan dette stilfulde udseende blev opnået. Vi kan virkelig godt lide træpanelvæggen og den måde farver, mønstre og teksturer supplerer hinanden på. {Fundet på designsponge}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar