Tænk mands stol af Jasper Morrison

Når du er ude, tager du dig i en komfortabel lænestol, du har lyst til at meditere og tænke på universets store problemer, om livet generelt og dit liv i særdeleshed, så du er en tænkende mand eller kvinde. Og hvis det er stilhed rundt omkring, kan du fortsætte med at tænke og meditere, indtil du er nødt til at bevæge dig i huset på grund af natternes kulde udenfor. Det er det, der inspirerede Jasper Morrison til at designe denne stol i 1988 og kalde det "Thinking Man's Chair".

Denne stol er meget stor og komfortabel og den er perfekt til udendørs brug, fordi den er lavet af plast og metal, så det kan ikke forringes hurtigt. Siddepladser er lavet af komfortable metalstriber og er meget langvarig til bagsiden, hvilket gør stolen til at ligne en loungestol i stedet for en normal stol.

Benene er også lidt mere spredte end normalt for at give mere komfort til den der sidder der. Armlenet slutter med to flade metalstykker, som kan bruges som kop eller glasbræt. Den fås i mange farver til omkring $ 2.143,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar