3 værelses lejlighed i Macau til salg

Beliggende i det historiske Sai Van kvarter i Macau, en halvø fra det sydøstlige Kina, er denne lejlighed for øjeblikket på markedet for $ 925.654 eller 7.18 millioner Hong Kong dollars. Det er en tre-værelses lejlighed med en samlet overflade på 1.200 kvadratmeter. Det ligger på fjerde etage i en fem-etagers bygning og har udsigt over Sai Van Lake og Bridge og Macau Tower.

Bygningen, hvor lejligheden ligger, ligger fra 1979 og ligger i den gamle Avenida da Republica, en rolig havnefront med smukke banyan-træer. Interiøret i lejligheden er funktionelt struktureret. Det har en foyer, der åbner op til en åben stue og spiseplads. Vinduerne er store og opholdsstuen har også adgang til en 8 til fods balkon. Lejligheden har bambusgulve overalt. Køkkenet er rummeligt og forbundet med stue og spisestue. Der er marmor bordplader og frysere og en stilfuld indretning.

MoreINSPIRATION
  • Moderne toværelses lejlighed i Bratislava til salg
  • Rummelig toværelses lejlighed i Stockholm til salg
  • Stilfuld svensk lejlighed til salg

En gang fører til tre hyggelige soveværelser. Den mindste af dem bruges i øjeblikket som en børnehave og omklædningsrum og kan også omdannes til et kontor. I slutningen af ​​hallen er der soveværelse. Det har et eget badeværelse og et walk-in closet. Der er også en lille indre gårdhave også nås fra gangen. Lejligheden har aircondition overalt. Lejligheden nyder også fordel af en bekvem og smuk beliggenhed med smuk udsigt og landskab, en privat tennisklub i nærheden, samt markeder, supermarkeder og endda kasinoer. {Found on nytimes}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar