Tre elegante servise vi elsker

Uanset om du har middag alene eller med gæster, har du brug for nogle elegante servise. Vi har tre smukke sæt, der kan inspirere dig. De har forskellige designs, men de er alle lige så elegante og farverige.

Den første er den Victorian Melamine dinnerware sæt. Den har lacy design i kombinationer af hvid, sort og grøn. Det er elegant, men det er så afslappet, og det er perfekt til uformelle sammenkomster. Stykkerne er lavet af melamin og de er opvaskemaskine sikkert. Serveringspladen måler 16,5 "i diameter. Tilgængelig fra 25 $.

MoreINSPIRATION
  • Sjov dinnerware indstillet til børn fra Fitzser
  • Jul middagssamling
  • Sådan viser du kreativt i dit hjem

Det andet sæt, vi har valgt i dag, er den 12-delige Gaia porcelæn. Det har en smuk kombination af gammelt håndværk og moderne design. Håndlavet af jorder, stykkerne fra dette sæt er håndmalede og omhyggeligt dekoreret. De er opvaskemaskine sikkert. Sættet omfatter fire middagsplader, salatbelagte og skåle. Tilgængelig for 690 $.

Den tredje og den sidste er Ava 12-stykke porcelæn. Med et mere feminint design har dette sæt håndmalede blomstermotiver i blåtoner med nogle hints af rødt. De er lavet af lergods og omfatter et sæt til fire bestående af middag og salatplader sammen med suppe skåle. De er mikrobølgeovn og opvaskemaskine sikkert, og de er meget smukke og perfekte til afslappede sammenkomster.Alle tre sæt er elegante og afslappede på samme tid. De er noget, du kan bruge, når du spiser middag med venner eller familie. De tilføjer farve til middagsbordet og de har også gjort alt til at synes mere smukt. Tilgængelig fra 360 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar