Tre værelses lejlighed med et stort moderne køkken

Dette interessante indrettede hus har en række 3 værelser og et stort køkken. Du behøver ikke at have en beskrivelse for at vide, at dette er et typisk nordisk design. Det har en overflade på 78 kvadratmeter og ligger på fjerde sal i en stille bygning. Dette er lidt mere end et almindeligt hjem, for nylig renoveret sit nye design fanger alle deres opmærksomhed gennem lys, moderne og kvalitet. Denne lejlighed kombinerer det bedste af to forskellige århundreder. Lys trægulve, dybe vindueskarme et højt til loftet står for moderne luksus og stil. Køkkenet kombinerer også mere end funktionalitet, hvilket giver plads til sjov og mad.

Hvide skabe og døre følger husets rene, enkle linje. Moderne apparater supplerer værelset sammen med masser af lagerplads. Spisepladsen er relativt stor, møbleret helt op til stuen. Dette kammer har to store vinduer, der giver gennem det naturlige lys, der passerer ind, en let følelse af et luftigt rum.

MoreINSPIRATION
  • 3 værelser attraktive lejlighed
  • Moderne ejerlejlighed i Vasastan med fire værelser
  • Renoveret 3-værelses lejlighed med en moderne stemning

Om disse værelser kan jeg kun sige, at det er perfekt til en god lang nat søvn. Også lyse farver kan findes for at forbedre rummet og de lyse røde tæpper. Vægge, blev dekoreret med mønstret tapet eller blot klædt i lyse farver. Badeværelset er vidunderligt, sort og hvid fliser gør det tidløst. Moderne sanitetsgenstande er et must på et sådant sted. Jeg kan godt lide det, det er nok for de fleste af os, men nok mere vigtigt er den positive atmosfære fra denne husstand. {Fundet på alvhem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar