Freshome's Kastepude Køber Guide

Billede: Pulp Design Studios

Mere end nogen anden hjemmeaccent, kan kastepuder helt ændre udseendet af et rum - ajourføring af et rum til sæsonen eller sammenklæbning af en forskellig farveordning - med lidt investering af tid eller penge.

Med tusindvis af farver, trykkerier, fyldstoffer og stoffer at vælge imellem, hvordan indsnæver du kastepuderne, der fungerer bedst i dit rum? Vi har sammensat nogle retningslinjer for at hjælpe dig med at finde den perfekte pude.

Throw Pillow Buying Guide

Billede: Nicholas Rosaci Interiors

Form og størrelse

Kastepuder kommer i forskellige former og størrelser. For det mest dynamiske udseende varierer formen og størrelsen af ​​de puder, du vælger til et enkelt møbel.

 • Firkant. Firkantede kaster er den mest almindelige form. De kommer typisk i 16-, 18- eller 20-tommers versioner, men kan findes i større eller mindre størrelser. Hvis du gerne vil ændre udseendet af din indretning ofte, skal du holde dig til firkantede kastepuder i standardstørrelser, hvilket gør det nemmest at finde udskiftning af pudebetræk.
 • Rund. Runde puder er meget mindre almindelige end firkantede versioner, men kan være et smukt valg, når de bruges til at afbalancere de lige linjer af kvadratiske og rektangulære puder.
 • Bolster. Cylinderformede bolsterpuder får deres navn fra deres påtænkte anvendelse: De er beregnet til at stikke dine arme eller ryg når de sidder og bruges mest på senge.
 • Lumbal. Lumbar kaste pude har en aflang, rektangulær form. Ligesom bolsterpuder var de oprindeligt designet til at yde støtte tilbage, men bruges nu oftere til dekorative formål, som regel for at kompensere firkantede puder eller dekorere en lænestol.

Billede: Eric Aust Architect

Fylde

Tre primære materialer bruges til at fylde kastepuder. Kombinationer af de fyldninger, der er angivet nedenfor, kan også findes.

 • Polyester. Syntetisk polyester er den billigste løsning, og det er et godt valg, hvis du planlægger at bruge dine kastepuder udelukkende til dekorative formål (for eksempel at lægge på en seng om dagen). Sørg for, at den er tætspændt for at sikre, at klumper og støder ikke bliver øje.
 • Ned. Dunpuder er blødere og længerevarende end syntetiske versioner, men kan koste op til dobbelt så meget. Vælg ned for puder, der vil få masser af brug, da de bliver mere komfortable og let kan fluffes tilbage i form.
 • Skum. Mens skum bruges lejlighedsvis til firkantede og lumbal puder, er det mere almindeligt forbeholdt bolster eller runde kudder, da det holder sin form bedre end polyester eller nedad.

Billede: Stephani Buchman Photography

Stof

Der er en god chance for at du kan finde kastepuder i næsten ethvert stof du kan tænke på, men disse er de mest populære.

 • Bomuld. Det er holdbart, nemt at vaske og afslappet, hvilket gør det til et ideelt valg for boliger med små børn eller kæledyr.
 • Fløjl. Velvet tilføjer øjeblikkelig varme til et mellemrum. Brug det til at give dit hjem en hyggelig stemning til vinteren.
 • Pels / faux pels. Fur accenter, især mongolsk uld eller fåreskind, har været en stor tendens i de sidste par år til det overdådige og luksuriøse udseende, de tilføjer til sofaer og lænestole. Pas på, men pels pude er næsten garanteret kun at være tørrenser.
 • Linned. Ligesom bomuld er linnedpuder relativt lav vedligeholdelse, da fiberen sædvanligvis blandes med slidstærke stoffer som bomuld eller polyester. Brug linned (eller dens fætter, jute) for at skabe en lys, blød stemning til sommer.
 • Uld. Fra kabel-strik til nålepunkt tilføjer uld en vinterlig alpine vibe til et værelse. Det er bedst egnet til koldere måneder eller bjergretreater.

Billede: Studio ti 25

Udskriv og Farve

Når det kommer til at vælge udskrifter til dine kastepuder, vil et par retningslinjer garantere, at du får det rigtigt.

 • Bland udskrifter, men har en plan. Hvis du beslutter dig for at blande og matche udskrifter, er den bedste måde at sikre et sammenhængende udseende ved at holde fast i en fælles farvepalet. Mens nuanserne af puderne selv ikke behøver at matche, bør de relateres til rummets overordnede farveskema.
 • Vær opmærksom på skalaen. En anden hemmelighed til at blande udskrifter: Varier skalaen, både inden for et værelse og blandt kastepuder. Hvis din stue har gardiner med storskala print og et tæppe med en lille skala, skal du vælge en kastepude med et tryk, der falder et sted imellem.
 • Træk farver fra det omkringliggende rum. Denne regel gælder for næsten enhver dekorativ accent du bringer ind i et værelse. Vælg farver baseret på de møbler og tekstiler, der allerede er i rummet for at binde dit rum sammen.
 • Opbryd det med faste stoffer eller neutrale stoffer. I et hav af tryk og farve vil den lejlighedsvise, solidfarvede eller neutrale huede pude give øjet et sted at hvile.

Billede: Sealy Design Inc.

Prisklasse

Kastepuder kan koste så lidt som $ 20 eller så meget som $ 200. Så hvad adskiller stjælerne fra splurges?

 • Fyld kvalitet. Nedfyldte puder koster mere end polyesterversioner.
 • Designer stof. Hvis du vælger en pude i et stof af et luksus eller designer tekstilhus som Scalamandre, Marimekko eller Kravet, hvor et værft stof kan koste op til $ 100, kan du forvente, at prisen på din pude passer.
 • Tekstil kvalitet. Kast kuder lavet af dyre tekstiler som silke eller læder vil hurtigt kaste op prisen på dine kaste puder.
 • Dekorationer. Detaljer som rør, kvaster eller perler vil resultere i et højere prispunkt.

Billede: Henderson Design Group

Købtips

Kig efter stramt syede sømme, der ikke giver, når du forsigtigt slæber, samt tykke stofdæksler, der ikke let kan hænge eller rive. Undgå klumpet eller sparsomt fyld, hvilket er mest problematisk i polyester-fyldpuder. Pas også på nye dunpuder, der har fremspringende fjer; At miste fylde er et problem, der typisk bliver værre.

Når du forsøger at bestemme de bedste kastepude muligheder for dit hjem, overveje:

 • Hvordan vil du bruge dem. Vil de snuggles ind i hver dag, eller bruges udelukkende til dekorative formål?
 • Dit budget. Kastepuder ser bedst ud i grupper, så sørg for, at dit budget står for multipler.
 • Dine dekorationsvaner. Hvis du kan lide at skifte boligindretning hver sæson, skal du overveje puder med aftagelige dæksler, så du nemt kan bytte stilarter.
 • Din familie. Visse stoffer, som bomuld, linned og endda læder, er mere holdbare til boliger med børn eller kæledyr.

Billede: Terrat Elms Interior Design

Vedligeholdelse og pleje

Den type kastepude, du køber, bestemmer, hvordan du plejer det. Puder med aftagelige dæksler er ofte nemmeste at passe på, da du kan smide dem i vasken efter behov.

Puder med påsyede dæksler kræver imidlertid pletbehandling, hvilket kan medføre misfarvning i visse stoffer. Nogle tekstiler, herunder silke, læder, pelsskind eller ruskind, kan kræve forbehandling inden brug.

Husk, at det bedste ved kastepuder er, at de er nemme og billige at erstatte, så gå med det du elsker nu - du behøver ikke bekymre dig om at være fast med det, hvis du skifter dig senere.

Freshome Picks

Billede: Design inden for rækkevidde

Design indenfor Reach Sheepskin Throw Pillow, $ 180

Billede: One Kings Lane

Le-Coterie Contrast Skjul pude, $ 169

Billede: CB2

CB2 Tecca Pillow, $ 40

Billede: West Elm

West Elm Ashik Pudebetræk, $ 69

Billede: Boligindretningssamling

Home Decorators Collection Branches Pude, $ 24

Billede: renhome

Ferm Living Organic Cotton Canvas Fragment Pillow, $ 82

Billede: Mål

DENY Designs fredag ​​nat lys kaste pude, $ 50

Billede: Apt2B

Rubix Nyre Toss Pillow, $ 104

Billede: Apt2B

Maxwell Dickson Toss Pillow Ocean, $ 65

Billede: Wayfair

Wildon Home Destini Wool Throw Pillow, $ 60

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar