Timeless Luxury Home Gathering Riverside Panorama

Stigende tre etager op i luften, er dette moderne hjem i en af ​​Perths australske forstad et hjernebarn af Australien-baseret studie Urbane Projekter. Designet til at imponere og tilbyde grundlaget for en moderne livsstil, blev dette fantastiske moderne familiehus bygget efter nedrivning af to tilstødende boliger. En indbydende infinity edge pool linjer den forhøjede hjørneblok og indgangen til det elegante interiør. Et drømmehus til familien, der bestilte arkitekturstudiet, det luksuriøse hjem er ikke kun tilpasset ejerens behov, men også samler udsigter fra sin velsignede beliggenhed ved flodbredden.

Bygget til både nutiden og fremtiden (familien har teenagere, der vil arve dette mesterværk), den fem soveværelse og syv badeværelser bolig henvender sig til alle i familien, herunder børnens venner, når de kommer over: "Et spillelokale samt et hjemmebiograf tilbyder plads til, at børnene kan underholde deres venner, mens forældrene har en ovenpå bar og lounge samt en fuldt omsluttelig alfresco lounge og spisestue med egen bar, alt sammen mod flodudsigt. Hotel-lignende forældre tilbagetog har en wraparound balkon og udsigt fra sengen og ensuite, der strækker sig over kvarteret til floden og byen ud over.

Smukt sat i spil, grundplanen for dette luksus australske hjem blev støbt af ejerens behov: "En 3m høj ibenholtsfarvet jarrahdør åbner ud mod indgangen foyer. En mur af vinduer har udsigt over en refleksionsdam, modent frangipani-træ og skulptur, der er sat på baggrund af et glasfacade. I indgangen er et af boligens mest spektakulære træk - trappen. En konstruktionsteknik, trappen løber gennem alle tre etager og har en ophængt stålkonstruktion med egetræsslæder farvet en rig Japan sort, der supplerer de kalkstensgulve (...) Det åbne køkken, stue og spisestue kan også åbnes op til udendørs for ubesværet indendørs-udendørs levende og underholdende. De anlagte haver omfatter en infinity edge pool flisebelagt i iriserende Bisazza mosaikker, der visuelt forbinder haverne til den mousserende Swan River ud over.

Ville det her luksus australske hjem være alt hvad du drømte om også?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar