Tidløse villaer på Spaniens Costa Blanca Absorberende uhindrede Panoramaer

Født ud af samarbejdet mellem Altea Hills Estate Company, arkitektkontorer Carlos Gilardi, Pepe Cabrera og designstudio Erik Kuster, har disse fantastiske villaer panoramaudsigt over Middelhavet, så du ønsker at du var der til enhver tid. Med 5 soveværelser, en rummelig stue ved siden af ​​et åbent køkken, en indbydende spisestue, store badeværelser, et fitnesscenter, sauna og et valgfrit biografrum, blev de luksuriøse villaer ved navn BluePort Altea designet og bygget ved brug af kun materialer af høj kvalitet en fascinerende komfort oase. Derudover byder hver af de moderne badebyer også på uafhængige servicekvarterer, en elevator, en garage til 3 biler og rigelig opbevaringsplads.

Indbydende indre gårdhave og haver skaber en dybere forbindelse til omgivelserne, og poolens lyseblå kontrasterer den mørkeblå af havet. Besidder 490 kvadratmeter af en velsignet bjergskråning på Spaniens Costa Blanca, det kendetegnede boligkompleks gør dig til at sætte pris på den uforglemmelige blanding af naturlige og menneskeskabte. Med udsigt over Middelhavets kystlinie er de udsøgte villaer komplet med nyeste teknologier som en geotermisk energikilde samt moderne design linjer, der gør dem vildt smukke.

Omgivet af et harmonisk udvalg af designdetaljer, ville alle føle sig forkælet og harmoni ville regere i deres sind, der bor i et af disse luksuriøse villaer i Spanien.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar