Tiny Apartment Mixes Styles med et øje til mode

Ved design af Toy House måtte teamet hos KC Design Studio omhyggeligt vurdere kravene fra deres kunder for at finde den rigtige kombination af stilarter. Holdets tilgang er altid at afskaffe meningsløse dekorationer og lægge vægt på forholdet mellem mennesker og miljø. Deres projekter er interessante, men enkle, og dette projekt er helt unikt i denne forstand.

Toy House er en lille lejlighed beliggende i New Taipei City, Taiwan. Det måler kun 50 kvadratmeter (ca. 538 kvadratmeter), og dets ejere arbejder i grafisk design og modeindustrier. De samler legetøjsfigurer og LEGO som en hobby, og dette påvirket lejligheds indretning er en ret sjov og munter måde.

Kravene til projektet var ret udfordrende. Det skulle omfatte et stort rum for ejerne at bruge som et showroom, display og lagerområde. For at tilfredsstille kundernes krav og for at tage deres unikke karakter, måtte holdet blande og matche forskellige stilarter.

Som følge heraf smelter lejlighedens nye interiør i forskellige strukturelle elementer og materialer, men formår at forblive simpelt overordnet. Minimalistiske detaljer og blandet med klassiske træk, varme farver med kolde grå vægge, neutrale materialer med teksturerede og så videre, hvilket resulterer i en eklektisk stil med masser af karakter.

MoreINSPIRATION
  • Enkel, men meget hyggelig lejlighed indretning
  • Skandinaviske og luksuriøse stiler Lejlighed Indretning
  • Lille lejlighed i New York med udsatte murvægge

Designets unikke karakter skyldes også, at ejerne ønskede at medtage deres personlige samling antikke møbler i blandingen. Den kontrasterende resulterende combo giver designet en masse smag og på en måde også en lille smule ferieflair.

Lejligheden har et mezzanin niveau, hævet på en platform på den ene side af rummet. Det huser et hyggeligt soveområde. En simpel sort trappe giver adgang til dette niveau, og til trods for den oplagte del er atmosfæren åben og sammenhængende hele vejen igennem.

Opholdsstuen er defineret af en brun lædersofa på en hård betonvæg dekoreret med spejle og rammer. The cowhide område tæppe skaber en meget hyggelig og indbydende atmosfære og ejerens pæne dekorationer tilføje charme til indretningen.

Et lille køkken passer fint til højre for trappen, med indbyggede opbevaringshylder inde i slitbanerne. Denne del af lejligheden blev designet med matchende fliser til væggene og gulvet, hvilket skaber et geometrisk mønster samtidig med at farve tilføjes til lejligheden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar