12 Mikrohuse, som giver dig mulighed for at leve stort i et lille Shell

Større er altid bedre ... eller er det? Når det kommer til huse og lejligheder er der ingen generel regel. Stor komfort og skønhed kan opnås selv i et mikrohus. Tilsvarende er mange studiolejligheder genialt designet og tilpasset til at tilbyde alle de nødvendige funktioner ved hjælp af minimal gulvplads. Det lille husbevægelse bliver faktisk mere og mere populært om dagen. På den idé er det nu tid til at kigge på nogle gode eksempler på lille hus design. Vi starter med den mindste af alle.

Først og fremmest, lad os se på et lille hus bygget ud af scavanged husholdningsmaterialer. Det er en træstruktur sammensat ved hjælp af ting som frontglasdelen af ​​en vaskemaskine, kasserede køkkenskabe og paller. Vaskemaskinen blev et vindue, og et sæt stormvinduer blev omdannet til husets tag. Det måler 2,2 kvadratmeter og andre versioner kan laves efter hver kundes krav. Hvis du er interesseret, er dette Gypsy Junker og blev lavet af snedker Derek Diedricksen i sin egen baghave for kun $ 200.

Transformerende A-frame Cabin er en ret anderledes historie. Først og fremmest koster det $ 1200 at bygge denne struktur, og de interesserede kan downloade planerne og begynde at lave deres egne versioner. Hovedidéen bag dette design var at lave noget, der var let og hurtigt at bygge, og som kunne tjene en række formål. De originale designfunktioner 7,4 kvadratmeter af gulvplads. Den ene ende af mikrohuset falder ned og kan omdannes til en våbenhus med myggenet og dermed øge gulvpladsen. der er nok plads inde til en seng, et køkken og masser af opbevaring.

Kælenavnet "Nido" blev dette lille hus bygget i Finland af Robin Falck. Det har udsigt til en smuk sø og omgivelserne er fantastiske. Selvom det kun måler 8,9 kvadratmeter, huset er ikke så trange og små som det kan synes. Det blev bygget ved hjælp af mange genbrugsmaterialer, og hele projektet kostede omkring $ 10.500. Soveområdet er placeret ovenpå, mens stueetagen er dedikeret til et socialt rum med en lille sofa og et par stole. Dækket er en fantastisk udvidelse, perfekt til at nyde udsigten og naturen.

Små huse som dem, der er beskrevet hidtil, er normalt designet til at fungere som udvidelser, midlertidige lysthuse eller ferieferier. Designer Hristina Hristova valgte at skabe et stilfuldt sommerhus på hjul, der ville give brugeren mulighed for at medbringe deres egen suite og vælge stedet i stedet for at vælge dyre resorts. Dette moderne mikrohus tilbyder 9 kvadratmeter af plads og sidder på hjul. Det kan forlænges med et tag og, selvom det har a lille husinteriør, det ser ikke så lille ud og klarer at inkorporere alle de basale fornødenheder.

Projekter som den, der er skabt af Tengbom Architects, viser det lille hus levende er faktisk ikke så slemt, især når du er studerende på et stramt budget og under meget pres for at finde et sted at bo i byen. Arkitekterne kom med et koncept specielt til studerende. Mikrohuset de designede tilbyder 10 kvadratmeter boligareal, er overkommelig og meget funktionel ud over at også være miljøvenlig. Inde i denne søde struktur er der et køkken, et bord, der også kan bruges som et skrivebord, et badeværelse, et soveområde og endda en afslapningsskrog med en hængende stol ved vinduet.

MoreINSPIRATION
  • Micro Apartment Proves 13 er ikke altid et uheldigt nummer
  • Lille Loft i Taipei er fuld af klare rumlige løsninger
  • Lille og selvforsynende hus bygget i Holland

Næste på vores liste over små huse er dette 12 kvadratmeter mini studio som plejede at være et tomt rum, der var for lille til at tjene noget formål. det er nu et hyggeligt mini-studie i Paris, og det har et badeværelse gemt bag en perforeret skærm, et lille køkken med opbevaring og et komfortabelt soveområde. Sengen kan være skjult under platformen, når det ikke er nødvendigt, og rummet bliver et levende område med en lille sofa. Interiøret er rummeligt på trods af den reducerede størrelse og med masser af kloge funktioner som trappe skuffer eller de geometriske hylder.

I Wroclaw, Polen er der denne lille lejlighed, der kun måler 13 kvadratmeter. Det er ikke næsten nok gulvplads for de fleste mennesker, men designeren Szymon Hanczar blev ikke modløs og tog det som en udfordring. Dette blev et rum, der viser, at 13 ikke er et uheldigt nummer, hvis du er den der bor her. Lejligheden har alle de vigtige funktioner og endda nogle udsmykkede. der er et lille køkkenområde, et spisebord / skrivebord, et hems er tilgængeligt via en stige, et rummeligt skab, et badeværelse og endda en behagelig hængekøje og et cykelstativ.

Dette er Vista, et af de såkaldte personlige hjem designet af Escape Homes. de hedder sådan, fordi de rent faktisk er personlige rum designet til at blive tilpasset hver persons behov og præferencer. Denne særlige model måler 14,8 kvadratmeter og er bygget med cedertræ og stålpaneler på ydersiden. Interiøret er lyst og frisk, med et soveværelse indrammet af tre vinduer, et lille køkken, et badeværelse med bruser, en lille spiseplads og masser af opbevaring hele vejen igennem.Så hvis du er søger et lille hus til salg, dette ville være en af ​​de smukkeste muligheder.

14,8 kvadratmeter er også den mængde plads, der tilbydes af dette lille hus på hjul bygget som en del af "lille projekt mindre hus mere liv". Dette mobile hus har et moderne look og et passivt soldesign. Den har 10 vinduer og en glasdør, og alle er designet til at lade det naturlige lys ind og forbinde indbyggerne til deres omgivelser. Indvendigt er der et arbejdsområde med et skrivebord, et sammenklapningsbord og indbygget opbevaring, en hems med opbevaring til tøj, et lille køkkenhjørne, et badeværelse og en siddeplads. Der er masser af plads til tilpasning, da designet er simpelt, moderne og også ret fleksibelt.

Denne lille lejlighed i Seattle er blevet tilpasset af ingeniør Steve Sauer, der perfektionerede en underjordisk opbevaringsenhed. Lejligheden måler 16,9 kvadratmeter og blev kaldt "pico boligen" på grund af sin lille størrelse. Designet fokuserer på måder at stable funktioner i lagdelt rum. der er et overdækket hul i gulvet, der skjuler et badekar, hvilket er ret den usædvanlige funktion for en lille lejlighed. Rummet integrerer også et køkken med alle nødvendige faciliteter, et brugerdefineret bord til seks, et badeværelse og et soveområde dannet af en madras og en bordpladeplatform.

Den største størrelse vi medtog for alle de små huse og lejligheder er 17 kvadratmeter og er præget af to projekter. Den første er Gulf Islands Cabin fundet i Canada. Det er en enkeltværelse struktur, der lader brugeren eller brugerne nyde og opleve deres omgivelser uden at skulle bekymre sig om vedligeholdelse. Et stort forvitret stålpanel dækker vinduet og glasdøren og sikrer strukturen. Interiøret er meget indbydende og hyggeligt, med trægulv og loft, tekstureret tæpper, stilfulde møbler og en ren og moderne indretning overalt.

Det andet projekt, der måler 17 kvadratmeter er Pod Idladla. Det er et præfabrikeret lille hus designet til at være fleksibelt og tilpasses til forskellige behov. Hvert rum er designet til at betjene to eller flere funktioner. Standardmodellen har et forreste dæk, der understreger en meget glat indendørs udendørs forbindelse og overgang. Den sovende område er et loft rum, der kan nås via en stige og nedenunder er der et køkken og masser af plads til alt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar