Tiny Tack House: Living Large i et lille husinterview

Har du nogensinde overvejet down-dimensionering? Hvad med down-dimensionering til et 140-kvadratmeter hjem på hjul, som du har designet og bygget dig selv? Det var det, som Christopher og Malissa Tack gjorde, og slutresultatet (deres Tiny Tack House) er et fuldstændigt tilpasset arkitektonisk og multifunktionelt vidunder, der opfylder deres behov og forbedrer deres livsstil.

Lige siden Homedit oprindeligt opdagede Tiny Tack House for to måneder siden, er vi blevet inspireret af den enkle størrelse af Tack's lille, men ikke-så-effektive boligareal. Homedit var heldig nok til at interiewere Malissa Tack om hendes bag-scenes oplevelse med design, konstruktion og livsstil, der tilbydes af Tiny Tack House. Læs videre for fantastiske billeder af og kommentere dette fortryllende hjem til hjemmet:

Tiny Tack House er så kreativ og sind-blæsende effektiv. I en verden, der ofte "mere er mere" når det kommer til boliger, hvad var din primære inspiration til at gå i den modsatte retning?

Frihed. Frihed fra at betale et hus, der ville være større end vores livsstil, fri for bekymringerne for "kan vi have råd til det", frihed til at leve et enklere liv og nyde de ting, der betyder noget og friheden til at gå, hvor vi har brug for. Big var aldrig en mulighed, og lille var et nyt koncept til os. Vi var vant til at leve i omkring 1000 m² eller mindre, og vi ønskede aldrig mere end det. Vi kan være så effektive med vores hjem, fordi vi kun bruger det, vi har brug for. Vi har lavet en livsstilsændring, der åbner øjnene op for, hvad vi virkelig vil have ud af dette liv, og dette lille hus giver os den frihed til at gøre det. Dette er ikke en mulighed for alle, men for os var det den rigtige retning at gå.

Er der andre småhuse som din? Hvis det er tilfældet, skete nogen som et ideal, eller har du valgt stykker fra dem for at skabe dit eget arkitektoniske design?

Der var få små huse, som vi vidste om på tidspunktet for beslutningen om at gå videre med vores egne planer om at bygge en. Vi havde fornøjelsen af ​​at besøge Dee Williams ved et par lejligheder. Dee inviterede os ind i hendes hjem, så vi kunne få en bedre forståelse og følelse for, hvordan det er at være i et lille hus. Hendes hus var alt for lille til Christopher og mig, der måles i omkring 14 '; vi ville ikke have nok plads til at passe til Christopher's fotograferingsudstyr eller vores to arbejdsstationer. Vi vidste, at vi havde brug for noget lidt større, da vi planlægger at starte en familie i den nærmeste fremtid.

Vi brugte Dees hus som udgangspunkt, så jeg indarbejdede mine 3D-færdigheder for at skabe et par mockups af mulige grundplaner, der ville fungere for os og vores to katte på det tidspunkt. Enkle ting som, hvor skal kitty kuldet gå, eller hvor lang tid på en bænk har vi brug for, hvis nogen har brug for at sove godt på det. Næsten alle aspekter af vores hus blev taget i betragtning ved beslutning om vores endelige plan. Dette hus blev bygget med vores to liv i tankerne. Dette hus virker for os, fordi det er designet af os.

Hvordan gik du med at beslutte, hvad var de absolutte forudsætninger for et godt hjemligt hjem? Var der nogle stykker eller detaljer, der næsten gjorde det i designet, men gjorde ikke det endelige snit?

Vores hjem var nødt til at arbejde for os. Christopher, som arbejder fotograf, havde brug for plads til at gemme sit udstyr, så vi byggede en bænk, der tjener som siddepladser og ekstra sove samt opbevaring. Når det kommer til et lille rum, har alt brug for mere end en funktion.

Vores kabinet huser også flere af hans redskaber, men den nederste tredjedel har en særlig plads til vores kattes kuld, som kan nås gennem badeværelset. Jeg havde ikke brug for så meget plads til mit arbejde, da jeg arbejder som 3D-kunstner, så vi vægmonterede min computer; denne måde tjener det som mit arbejdsområde og underholdningscenter. Vi bruger også mit skrivebord som spisebord.

Rummet er meget vigtigt i et lille rum, så det er nøglen at tænke på, hvad der er nødvendigt for din bolig i dit hus. Vi overvejede at sætte i nogle trapper i stedet for en stige, som ville tjene som ekstra lagerplads også. Denne ide lagde det ikke ind, da vi følte, at vi allerede havde nok opbevaring i vores hus, og vi ønskede ikke at miste vores gulvplads for mere plads til at gemme ting. Ideen er, at mindre er mere, og vi ønskede ikke at inddrage mere end vi havde brug for.

Hvad fik dig til at beslutte at sætte hjemmet på hjul? Har du nogensinde taget det "camping" (snak om en luksuriøs campingplads!) Eller ud for den ejendom, du har bygget den på?

Hovedårsagen til at vores hus sidder på en trailer var at gøre det mobilt, så vi kunne flytte vores hus med os efter behov. Uanset om det var arbejde eller familie, behøvede vi ikke at bekymre os om stresset ved at forsøge at købe eller sælge et hus på et skiftende marked. Da vi byggede vores hus, syntes muligheden for at flytte det som en bedre pasform for vores liv.

Christopher og jeg elsker at rejse, og vi trives på ideen om forandring. Vores hus giver os den mulighed, selvom den sidder, for nu hvor vi byggede den. Vi tager det ikke steder, for det ville tage lidt tid og energi at få huset præget til at flytte, og prisen på gas ville være lidt meget. Vi har hjul til, når vi skal flytte det, men planlægger ikke at flytte ind ofte. Det ville være luksuriøst camping, du har ret!

Jeg elsker den jordiske fornemmelse af din Tiny Tack House.Hvorfor valgte du at bruge plankræ fra gulv gennem loftet

Tak skal du have! Vi elsker den rige lugt af træet, og de varme farver hjælper med at holde rummet hyggeligt og hyggeligt! Vi besluttede at bruge plankræ (Knotty Pine T & G til væggene og loftet, Floating Bamboo til gulvet) på grund af sin nemme installation. Dette var vores første byggeprojekt, og vi ønskede ikke at over komplicere bygningen med materialer, vi ikke rigtig vidste meget om.

Det var også et godt valg for os, da vi brugte Sheep's Wool til vores isolering. Vi ville simpelthen lægge nogle brædder og derefter noget uld i. Vi designet huset til at være så simpelt som vi kunne klare det, mens vi opnåede alt, hvad vi ønskede, at huset skulle tjene.

Alt, fra hoveddøren til apparaterne, synes at have været specialbygget i mindre størrelse. Var dette tilfældet, eller var det ret nemt at finde nedskårne varer? Har du nogensinde overrasket, enten på en god måde eller ej, for at finde en ekstra omkostning ved at gå mindre med nogle ting?

Alle vores apparater blev fundet hos lokale butikker. Vi købte vores gasmængde fra en sejlbutik, vores køleskab fra en hardware butik, vores vask kom fra IKEA, og vores varmer fra en lokal butik også. Du kan finde en masse gode ting online eller i genanvendte / regenererede butikker til en fantastisk pris. Vi skærer vores slagterbloktæppe ned lidt, bare for at gøre mere gå / plads i køkkenet.

MoreINSPIRATION
  • The Tiny Tack House - et træbyggeri bygget på en trailer
  • Kæmpe multifunktionel levepotentiale i en lille 420 m² stor lejlighed - eksklusivt interview
  • Ultra lille hus i Colorado

Vi gik med en brugerdefineret størrelse hoveddør, for det meste fordi en regelmæssig størrelse dør ville have taget meget plads på væggen. En dør er bare noget, du går ind og ud af, så vi ønskede ikke at dedikere så meget plads til det. Og alt andet blev skræddersyet til pladsen til den funktion, den tjener. Når du ser på projektets omfang, køber du ikke apparater, der passer ind i, siger et område på 1.000 m², så du bruger ikke rigtig mere penge, du køber faktisk færre ting. Vi brugte mindre end $ 700 på vores apparater til vores hjem, herunder vores komfur, køleskab, varmelegeme og affugter.

Takets stejle vinkel er måske ekstrem for større boliger, men det virker perfekt i dit hjem for at få rummet til at føle sig næsten rummeligt uden at være ubehageligt stejlt. Hvordan har du bestemt dig for, hvordan stejle en tone for at konstruere?

Vil det passe under en overgang ... det er spørgsmålet, du skal spørge dig selv, når du regner med din taghøjde. Nummeret at huske er 13'5 "og det er den maksimale højde for en 'belastning' på din trailer uden at have brug for en særlig tilladelse.

Pladsen af ​​vores hus er pænt for den geografiske beliggenhed, vores hus er i. Vi får sne fra tid til anden, og banen hjælper med at holde taget fri af det. På andre områder vil du ikke føle behovet for at gå så stejlt, men højden er praktisk til mere hovedrum i loftet soveplads. Vi har også indbygget dormere i vores hems, hvilket gør det muligt for os begge at sove komfortabelt uden at slå hovedet på loftet.

Vær ærlig - kræver du nogensinde lidt mere albuerum på regnfulde eller snedækkede dage? Har den nødvendige nærhed til hinanden påvirket dit ægteskab?

Slet ikke! Bedste del, albue rummet du får når du åbner hoveddøren og gå udenfor!

Jeg elsker hvor hyggeligt mit hus er; det er det der trækker mig inde. At jeg arbejder som 3D kunstner, bruger jeg meget tid på min computer, men jeg har også have, vandre, cykle, rejse, slappe af med venner og gøre hvad alle andre gør.

Mit hjem er på ingen måde begrænsende, det er et behageligt sted at være i, og en glæde at dele med andre. Jeg har endda haft venner fortælle mig, at jeg har mere gulvplads end deres soveværelser! De siger, at alt er sat på plads og holdt godt. Du er nødt til at, fordi med et lille rum, et par bukser på gulvet eller en taske med kameraudstyr, der er ude af sted, det virker rodet. Men det holder os organiseret og hjælper os med at genkende de ting, vi kan leve uden.

Christopher og jeg var gift i omkring et halvandet år før skridtet, og jeg kan ærligt sige, at livet med min mand aldrig har været bedre! Det er nemt at sige, når du er gift med din sjælselskab, men du skal også tage i perspektiv det faktum, at fordi vores rum er meget mindre, ser vi hinanden mere og er tvunget til at kommunikere med hinanden.

Som min ven Andrew Odom siger hele tiden, er du tvunget til at løbe ind i hinanden og sige venligst og tak og undskyld dig selv, når du er i andres rum. Du bliver meget mere opmærksom på, hvordan du påvirker den anden og hvordan du kommunikerer med hinanden. Jeg ville aldrig være i et andet rum, da jeg kunne nyde min elskede selskab.

Christopher og jeg har fundet en balance med hinanden, og vi respekterer hinandens rum, selv i et lille hus. Vi lever ikke i denne verden alene, så vi skal lære at komme sammen. Du er ikke adskilt fra nogen, men mere forbundet og dine handlinger forårsager reaktioner, og husk altid de små ting!

Hele huset, alle 140 kvadratmeter af det, er yderst effektivt. Hvad ville du estimere den tilsvarende størrelse af dit hus til brugsbevis med hensyn til traditionelle hjem?

Nå, jeg har aldrig ejet et traditionelt hjem, så jeg kan ikke ligefrem give dig en ide med hensyn til, hvor meget mere effektiv det er, men jeg kan sige, at vi bruger omkring $ 300 om året på elektricitet, to gange om året fylder vi igen vores 20 lb propan tank, og brug omkring 80 gallons vand om ugen. Jeg har set undersøgelser gjort, hvor den gennemsnitlige familie husstand bruger op til 400 gallons vand om dagen, det er mere vand, end vi bruger i en hel måned. Vi er blevet meget opmærksomme på, hvad vi tager i, og ikke at være spild.

Jeg indrømmer det, jeg plejede at tage 45 minutters brusere før ... det er nemt, når du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan vandet kommer til dit hus. Men når du skal blive ansvarlig for at få det vand til dit hjem, bliver du meget mere opmærksom på, hvor meget du bruger, det bliver spildt.

Vi har også solpaneler, der giver os elektricitet fra april til oktober. I løbet af sommeren kan vi måske bruge 25 dollar elektricitet fra nettet, men somrene i WA er hyggelige og solrige og holder vores sol kører vores hus fint.

Det er alt inspirerende, på en enorm måde. Husets design, mener jeg. Hvad er dine tre yndlings ting om Tiny Tack House? Er der noget du ville ændre, nu hvor du har boet der et stykke tid?

Personligt vil jeg sige loftet er mit mest foretrukne sted i hele huset. Tanken om at skulle klatre op til toppen, som en treehouse, skaber denne magiske, barnlignende følelse. Christopher elsker husets hygge, dets varme og indbydende appel. Også ideen om vores hus, og hvad det står for os.

Ligesom dit første spørgsmål om hvorfor vi gik i modsat retning: Frihed. Dette hus har givet Christopher og mig friheden til at leve vores egen livsstil. Frihed fra gæld, frihed fra mange bekymringer, frihed til at gøre, hvad vi vil. Dette hus har givet os nye venner, oplevelser og et anderledes livsudsigt. Denne rejse har virkelig ændret livet, og jeg ville ikke ændre noget. Masser af lektioner blev lært, og vi begge er vokset fra vores oplevelser.

Lille ... det er lidt af en big deal!

Det er absolut en stor ting, Malissa. Tak fordi du har taget tid til at dele dine indsigter og oplevelser med os!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar