Sådan har du et kæledyrsvenligt hjem, der også er elegant og stilfuldt

En masse boligejere, der også er kæledyrsejere, har en tendens til at antage fra starten, at et stilfuldt hjem og kæledyr ikke går godt sammen. Men et åbent sind er nøglen til en vellykket indretning, der gør alle glade. Du behøver ikke ofre stil eller komfort hos din dyrkammerat for at få et hjem, som du kan være stolt af. Men du behøver at træffe de rigtige valg. For eksempel:

Vælg hårde overflade gulve

Vælg til trægulve eller fliser. De er nemme at rengøre, og de kan enten skjule ridser eller undvige dem helt. Trægulve har også en varm glød. Hold dig væk fra porøse materialer som marmor eller natursten generelt som de kan få farvede let.

Undgå væg-til-væg tæppe

Tæpper er din fjende. De absorberer lugt, fælder dyrehår og opsuger pletter. De er vanskelige at rengøre og slet ikke praktisk. Bare gulve er vejen at gå, og hvis du virkelig vil have noget varmt og hyggeligt under dine fødder, skal du vælge modulære tæppefliser eller til små tæpper, der er billigere og lettere at udskifte.

Spild ikke penge på dyre tæpper

Det er ok at have tæpper i dit hjem selvom du har kæledyr, men ikke investerer i dyre dem, eller du får svært ved at få rod af dem, når de bliver ødelagt, og du vil ende med at bebrejde dit kæledyr uden nogen god grund . Der er masser af billige tæpper, der også ser smarte ud.

Brug pletbestandige stoffer

Du vil elske dig selv for at vælge plet-resistente stoffer, når din søde lille hund kommer hjem med mudrede poter og hopper på sofaen. Der er mange muligheder at vælge imellem. Læder kan være et godt valg, medmindre du har katte. Deres skarpe kløer kan ødelægge en lædersofa på et øjeblik, selvom det ikke er forsætligt. Et meget bedre valg er ultralyd eller krypton, et syntetisk stof, der er modstandsdygtigt over for pletter, dufte, bakterier og mudrede poter.

Vælg maskinvask

MoreINSPIRATION
  • Pet-venlige materialer, der skal bruges i dit hjem
  • Hvordan vælger du Pet-Friendly Fabrics?
  • Hemmeligheden til et familievenligt interiørdesign

Brug maskinvaskbare dynebetræk, shams, puder, dyner og stoffer generelt, og du vil spare meget for. De er gode, selvom du ikke har nogen kæledyr. Mange kræver ikke strygning, og de er super nemme at rengøre.

Match farver til dit kæledyr

Hvis du har et kæledyr, skal du bruge det som inspiration, når du designer dit hjem. For eksempel, hvis du har en hvid kat, få hvide omslag til sofaen og stole. De vil skjule hårene rigtig godt, og selvom du glemmer at pleje dit kæledyr en dag, vil du ikke se forskellen på dine møbler. Du skal også matche tæpperne til dit kæledyrs pelsfarve. Plus, at matche indretningen til dit kæledyr kan også være rigtig sjovt, ikke bare praktisk.

Få nogle kæledyr møbler

For at undgå ridser på din sofa eller at have dine skrøbelige samleobjekter slået over af dine kæledyr, skal du få dem nogle møbler af deres egen. For eksempel er katteknusere rigtig vidunderlige, og det er også katte træer. Få en sød lille seng til din hund, så han / hun føler ikke behovet for at sove i samme seng som dig.

Planlæg indgangen med dit kæledyr i tankerne

Dette er noget at huske på, hvis du har en hund eller andre kæledyr, kan regelmæssigt gå ind og ud af huset. Opsæt et stort utilitaristisk rum, hvor dine kæledyr kan rense deres poter. En mudder ville være perfekt til det, men det kan også vaskerum, garage eller et badeværelse. Det er vigtigt at overveje dit kæledyrs livsstil, når du planlægger dit hjem.

Brug semigloss vægmaling

Fladmaling er meget vanskelig at rengøre, selvom du ikke har et kæledyr. Semigloss er et meget bedre valg. Din hund vil kaste sig over hele huset, selv på væggene og fuglefamilier flirer alle slags snavs ud af buret og på væggene, så du vil have disse overflader nemt at tørre af.

Hold breakables uden for rækkevidde

Vi siger ikke, at du ikke kan have dejlige ting i dit hjem, hvis du har et kæledyr. Du behøver bare at holde alle de skrøbelige og ødelæggelige genstande ud af deres rækkevidde. Sæt din figursamling på en høj hylde og vis andre værdigenstande i skabe med glasdøre. Hæng væggen højere, så dine kæledyr ikke kan nå det osv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar