Tips til en perfekt fremstillet seng og en ren og pæn soveværelse indretning

Ingen kan lide en rodet seng i deres hjem. Men ingen kan godt lide at lave sengen enten, så vi finder os i et dilemma. Løsningen er nej at opgive at gøre sengen helt og ignorere rodet, men snarere forsøge at gøre denne proces så enkel og hurtig som muligt. Her er et par tip, som vi finder nyttige, og det kan også gøre en forskel i din sag.

Den første ting du bør gøre er at samle dine sengetøj. Det afhænger selvfølgelig af typen af ​​din seng og på værelset, men de sædvanlige komponenter er en madraspude, monteret plade, fladt lagner, pudebetræk, et tæppe, et dyne eller dyne, pudehud, accentpuder og en sengskjørt . Nogle er valgfrie og andre afhænger af sæsonen, så listen kan ændre sig fra person til person.

Så skal du hovedet mod dit strygebræt og begynde at trykke på sengetøj. Det er et skridt, som næsten ingen nyder, men det er dog nødvendigt, hvis du vil have din seng til at se godt ud. Så står over for din nemesis og bare få det over med. Nogle inspirerende musik kan også hjælpe. En anden meget vigtig ting er at trække madrassen blødt. Dette er et afgørende skridt, og hvis det gøres forkert, kan det ødelægge din sengetidskomfort. Så i stedet for ikke at føle sig godt tilpas hele natten og ønsker at du ville have taget 5 minutter til at gøre jobbet rigtigt, er det bedst at gøre det rigtigt første gang.

MoreINSPIRATION
  • 5 tips til en perfekt lavet seng
  • En hurtig guide til at gøre din seng
  • Sådan sy et monteret ark ud af et fladt ark

Så er der problemet med det monterede ark. Det skal også gemmes tæt. Så vær ekstra forsigtig, når du køber arkene, fordi hvis de ikke har de optimale dimensioner, kan det hele være forgæves. Et ekstra dybt ark bør være perfekt, især hvis du har en høj madras.

Tæppet kommer næste. Nogle gange sker der for tæppet at være lidt kortere end arket. I sådanne tilfælde er det bedst at trække det ned fra toppen i stedet for op fra bunden. Bunden skal især godt lide, da det øverste område vil blive dækket med puder alligevel.

Når du laver puderne, start med dem du sover på. På denne måde, når du går i seng, skal du bare fjerne dem, du ikke behøver, og gå i seng. Accent puder er hyggelige, fordi de gør soveværelset mere hyggeligt og indbydende, men de er valgfrie.

Billedkilder: 1 & 2,3 & 4,5 & 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar