Tilpasning af dit hjemindretning for at imødekomme din veninde

Når du får et kæledyr, skal du være parat til at foretage nogle ændringer i dit liv såvel som i dit hjem. Uanset om du gør dette før eller efter at bringe dit nye husdyr hjem, er det op til dig. Din fyrre ven vil helt sikkert sætte pris på det, uanset hvad.

Katte elsker at klatre på ting, og hvis du har en dobbelt højde hjem eller et loft, kan du benytte denne mulighed for at gøre noget rigtig sjovt og specielt til dit kæledyr. Lad din kat klatre på hylder og gå på vindueskarme og specialdesignede platforme.

Repurpose en gammel kuffert i en behagelig seng til din hund. Du kan åbne den og lægge en hyggelig madras eller et tæppe inde og derefter dekorere "hovedgærde" med søde billeder. Du kan endda tilføje et lille natbord og en hylde over sengen, hvor du kan sætte din hunds yndlingslegetøj.

Med så mange store Ikea hacks derude var det bundet til at finde en beregnet til kæledyr. Denne er perfekt til dine katte. Brug en Expedit enkelt reol enhed og nogle sisal reb og velcro. Når du har monteret enheden, skal du tage sisalkabet og feste det til terningen med en U-formet negle. Sæt det tæt på siden, sæt et nyt negle i enden og to mere på toppen og bunden. Du kan bruge velcro til at fastgøre terningen på gulvet. {Fundet på ikeahackers}.

MoreINSPIRATION
  • Ekstrativ hund hus til din furry ven
  • Stilfuld hundekasser - Så din søde og lune ven kan blive en del af familien
  • Miljøvenlige hjemindretningsvalg, der ikke skiller sig ud

Katte elsker også at sove meget og se ud af vinduet for at observere alt, hvad der foregår udenfor. En hængekøje seng, som du vedhæfter til dit vindue, virker perfekt. Det ser også godt ud, og det er slet ikke stort.

Du kan selvfølgelig også vælge nogle kæledyrsvenlige møbler, som både du kan få kæledyr til at nyde. Denne sofa har en tunnel, hvorigennem katte og små hunde og rejser og springer ud eller gemmer, når de vil.

Og hvis du virkelig er dedikeret til at gøre dit hjem kæledyrsvenligt, så kan du tilpasse stort set alt. Dine bogreoler kan være kattevenlige med skræddersyede former og designs, og du kan komme op med alle mulige måder at gøre dit hjem sjovt og interessant for dit kæledyr uden at ofre funktion eller komfort. {Found on heycheese}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar