Tips til redecorating på et budget

Bare fordi du kan være på et stramt budget, betyder det ikke, at du ikke kan renovere noget værelse i dit hjem og få det til at vise sig spektakulært. Med nogle få nyttige tips i tankerne kan du omdefinere enhver plads i dit hus, mens du opholder dig sikkert i dit budget. Når du redecorating på et budget, er det første skridt at være sikker på, hvor meget du skal bruge.

Faktisk er budgettet det første skridt, så du er opmærksom på, hvor mange penge du skal arbejde med og kan begynde at planlægge designplanen. Planlægning er afgørende, når du redecorating, men især når du er sparsommelig, er din vigtigste mål.

For at spare penge, køb stykker, der gør dobbelt told. Fra en osmannisk med indbygget opbevaring til en futon, der fungerer som en sofa og en seng, sparer disse ting dig penge og gør et værelse mere funktionelt.

MoreINSPIRATION
  • Tips til at arbejde med en dekoratør på et budget
  • Nemt redecorating tips til køkkenet
  • Hvordan man laver luksusen på et budget

Kunststykker tilføjer drama og interesse for ethvert rum, og tror ikke, du skal blogge store penge for at købe en Picasso. Lav dit eget kunstværk hjemme og spar stort. Det bedste er, at du ender med et smukt kunstværk, der tilføjer personlighed til værelset, samt at have et personligt stykke, du kan være stolt af.

Glem ikke at genbruge varer, du allerede har. Der er ikke behov for at bruge penge på alle nye stykker til at omfatte i et rum, når du kan genbruge stykker, du har. Du kan have nogle knick knacks hængende rundt i huset, eller et lille bord sidder i et hjørne, der ikke rigtig bliver brugt. Du kan bruge dem som i dit nye værelse design, eller renovere genstande og give dem et helt nyt look. Selv gør noget som tilsyneladende simpelt som at erstatte hardware på en kommode gør en stor forskel og giver dig et nyt stykke mere egnet til det nye rum.

Mal dekorative vaser og beholdere i komplementære farver for at skabe et slags tema, og brug dem som dekorationer i et rum. Eller skift dem til lysestager for at gøre dit soveværelse til et romantisk rum, hvor du bare kan læne dig tilbage og slappe af. Gå til salg i butikker, shoppe rundt på gårdsalg og auktioner for at få fantastiske stykker til priser, du har råd til. Du behøver ikke betale fuld pris for at få de stykker, du ønsker.

En af de hurtigste og mest overkommelige måder at give et værelse på er et helt nyt udseende ved at give væggene et nyt lag maling. En gallon eller to af maling vil ikke koste dig meget og kan være alt hvad du behøver for at give et værelse en helt ny personlighed.

Disse er blot nogle få enkle tips til at hjælpe dig med at dekorere på et budget med pengebesparende projekter og ideer. Der er ingen grund til nogensinde at føle sig som om du skal bruge en formue bare for at omdanne et rum og få det til at se, hvordan du vil. Mange mennesker afskrækker renoveringsprojekter udelukkende med det formål at spare penge, og det er ikke nødvendigt. Når du ved, hvordan man redecorere på et budget, kan du lave et hvilket som helst værelse uden bekymring for at gå overbord og bruge mere end du har råd til. {Picuture kilder: 1,2,3,4,5,6 og 7}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar