Tips til The Perfect Garden Gazebo

Hvis der er et sted i din have, der giver en fantastisk udsigt, så hvorfor ikke nyde det i en lille stil? Et sommerhus kan være den perfekte ting at bygge, men for en åben og panoramisk følelse gå til en lysthus i stedet. Gazebos er åbne pavillon strukturer, der tilbyder noget husly fra solen eller nedbør, men er åbne.

Klassisk lysthus styling vil have en ottekantet form, et tårnet tag eller begge dele. Ideen om et lysthus er, at det er fritstående, der skaber et rum i en have, men i modsætning til en udhus, den resterende del af det udendørs. Når du overvejer at idriftsætte et havepavillon, tænk først og fremmest på beliggenheden. Øverst på en skråning er et populært valg, så du får et godt udsyn fra det, men hvorfor ikke tag dig væk i et privat område for at skabe et meditativt rum?

Et andet godt valg er ved siden af ​​en pool, så du har lidt skygge i nærheden. For det andet overveje design æstetik. Du vil have noget, der ikke er fuldstændig afbrudt med dit hjem arkitektur, men et lysthus giver dig mulighed for at prøve noget lidt ud over det almindelige på en måde, som andre strukturer ikke gør.

Det moderne udseende.

Ultra moderne lysthus design vil appellere i alle, men de mest traditionelle af haven indstillinger. En klar lysthus er en, der kan passe regningen afhængigt af dit hjem udvendige. For det meste er gazebos hovedsageligt designet som uddybende visningsplatforme, så glas kan være det perfekte strukturelle materiale. Der er ikke behov for at gå til det traditionelle ottekantede design. Åben terninger arbejder også godt og giver et moderne udseende.

Gazebo verandaen.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man designer den perfekte pergola til din have
  • Tips til at skabe det perfekte udendørs leverum
  • Coole måder at hænge på en hængekøje til en doven sommernap

I modsætning til en regelmæssig veranda bør en lysthus være fritstående og åben. Men at installere en ud for hjemmet som et supplement, eller endda i stedet for, en veranda bliver stadig mere populær. Dette er især så, hvis jorden er ujævn eller falder væk, og du skal gøre strukturen sikker til brug med balustrader. Gå til en tårnet taglinje til en lysthus / veranda, så den bevarer en særegen smag og ikke blot bliver en del af resten af ​​huset.

Kiosker.

Sammen med pagoder er kiosker traditionelle lysthusdesigner, der er asiatiske oprindelse. Kiosk design er stadig almindelig i offentlige haver og set over hele Sydøst Europa og Tyrkiet. I hjemlige omgivelser kan de se fantastisk ud og skabe et sted for at nyde en behagelig sommer eftermiddag med en god bog og et glas vin. I mere formelle indstillinger kan de lave kontaktpunkter og nominelle destinationer som en dumhed.

Poolside Pergolas.

Stadig populært, et lysthus, der ligger ved siden af ​​?? poolen, vil fordoble som en skygge maker og som et sted, der vil give lidt mere privatliv end åben grund, hvis haven overses. Uanset om din poolside havepavillon har klassisk arkitektonisk styling eller moderne, terningbaseret geometri, skal funktionen være den samme. Overvej hvor du skal placere din, så det skaber så meget skygge som muligt. Kontroller solens bevægelse i højsommer før du bygger dit. Bassinkanten havepavillon behøver ikke at være en stor struktur. Draperier giver dig mulighed for at tilføje flere personlige oplysninger fra tid til anden, hvis du har brug for det.

Belysning.

For at få mest muligt ud af din havepavillon skal du installere nogle belysning. På denne måde vil du kunne nyde det godt ind i aftenen. Et lysthus er ideelt om dagen for at slappe af under. Det er dog også et godt sted at underholde om aftenen og nyde en sommergrill. Vandtæt lysarmaturer er den perfekte tilsætning til enhver bolighus.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar