Tips til brug af en trappevæg

Åh, den berygtede trappe. Har dit hus / lejlighed en? Trapper ses ofte som en vej til at komme fra punkt A til punkt B, og der er ikke meget tanke på rummet derefter. Jeg har dog bemærket, at trapper er et ideelt sted at udstille sin design stil og interesser eller endda være nyttige. Loftet kan være højere på din trappe, udsigten direkte (fra andre fremtrædende rum) og / eller mulighederne uendelige. Se nærmere på disse strategier for at udnytte trapper og trappevægge, og du kan se, hvad en diamant i ruv dette rum virkelig er!

Galleri væg.

Uanset om din trappe er en lukkede gang eller en åben plads, der er let synlig fra et andet rum, er det en nem og meget effektiv måde at bruge den på. For det første er kunst udstillet som en af ​​de bedste måder at fremvise, der bor i et rum og deres interesser; for en anden, dette er en fantastisk måde at tilføje farve, form og form til et blankt lærred. (Pardon the pun.) Jeg finder galleri vægge særligt effektiv på trapper, fordi trappen selv er nødvendigvis rejste ... dermed er folk tvunget til at blive inspireret af dine displays!

Ydervægshyller.

For de uhyggeligt udlagte trapper (eller endda for dem der ikke er akavede, men kun et perfekt anvendeligt tilstødende vægrum), er indbyggede hylder en vidunderlig udnyttelse af rummet. Fordi nogle trapper kan være for smalle til sikkert at indarbejde noget inden for trappen selv (jeg har været ned ad nogle trapper så smalle, at selv en hængende ramme er i fare for at blive slået ned), er dette en æstetisk og funktionel mulighed, der nyder godt af hele rummet ud over trappen selv.

Tapet.

MoreINSPIRATION
  • Tips og ideer til oprettelse af et smukt kunstgalleri
  • Dekorer din trappe med et stribet tæppe
  • 5 tips til forbedring af stil og funktion af en lille væg

Det omhyggeligt udvalgte tapet gør meget for at forbedre et rums stil. Men hvis papirudskrivningen virker overbærende for hele rummet, eller hvis budgetter ikke tillader dækning af hele værelset, er wallpapering en trappevæg en god måde at få den samme effekt for mindre penge. Tapet tilføjer mønster og visuel interesse for rummene og optager nul fast ejendom. Jeg har bemærket, at denne strategi virker særligt godt med et visuelt letvægtsræk, som denne, så de to konkurrerer ikke.

Trappe Landing Shelves.

Disse trapper er smalle, og der er bogstaveligt talt ingen wiggle plads til at indarbejde meget på væggene. (Det ser ud til, at kunstværkerne ville kræve en bevidst indsats for at undgå!) Men den gode nyhed er: Denne trappe har en landing, og landinger har ofte en ekstra få tommer ekstra, fordi drejningstrinnene kræver en lille ekstra bredde. Et par ekstra tommer = bogreol! Jeg elsker, hvordan denne bogreol er malet fed rød, og gør den til en iøjnefaldende arkitektonisk erklæring i denne ellers neutrale vej.

Stort trappehylder.

En sidste hyldeide før vi stopper her. Måske er din trappekamp ikke af tavshed; måske har du det modsatte dilemma, hvor din trappebredde er stor, næsten ubehageligt så. I dette scenario er en stor udnyttelse af rummet at tilføje hylder som disse flydende dem hele vejen op ad trappen. Selvfølgelig vil hylderne til tider være i øjenhøjde, nogle gange på fodniveau; dette er en del af charmen (og udfordringen!) at dekorere dem. Men hylder som denne, tilgængelige for alle, der klatrer eller ned ad denne trappe, drejer trappen til en næsten magisk perspektivskiftende krog.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar