Tips til effektivt at organisere skrivebordet skuffer

Der er mange forskellige små ting, der skal opbevares på et hjemmekontor eller et andet kontor for den sags skyld. Skufferne er meget praktiske. Du kan passe mange ting i dem, og de forbliver skjulte og sikre. Men hvad med rotten indeni? Hvordan håndterer du det? Det tager evigt at finde det emne, du har brug for i en skuffe fuld af små ting, der ruller rundt. Løsningen? Hold skufferne rene og organiserede ved hjælp af disse tips.

Opdel en stor skuffe med bakker.

Få en masse lagerkasser med forskellige størrelser og brug dem til at opdele rummet inde i en stor skuffe. Sæt dit bånd i en kasse, papirclipsne i en anden, klæbende noter i en anden og så videre. Skuffen vil være smukt organiseret, og det er meget nemmere at finde den ting, du har brug for på denne måde. {Found on iheartplanners}.

Brug bakker af forskellig størrelse.

En lignende idé er at bruge bakker. Du kan finde dem i alle former og størrelser. Kombiner dem som i et puslespil og organiser alle de små ting i dine kontorskuffer. Du kan også lige så godt bruge papkasser, men de skal være lige store.

Opbevar alle papirerne på ét sted.

MoreINSPIRATION
  • Enkle organiseringstips til dit kontor og skrivebord
  • Sådan organiseres skuffer for hvert værelse i huset!
  • 5 tips til at organisere din forfængelighed

Papirer og dokumenter bidrager mest til rod i dine skuffer. Hold dem alle hyggelige og organiserede enten i en stor kuvert, i en mappe eller dediker en separat skuffe til dem.

Brug kun skufferne til ofte brugte genstande.

Prøv kun at gemme de varer, du ofte bruger i skufferne. Hvis du kombinerer dem med genstande, som du sjældent bruger, vil det hele blive et rod. Skufferne er let tilgængelige, så de er perfekte til opbevaring af ting som penne, papirclips, markører osv.

Hver skuffe med en anden funktion.

Prøv at udpege en funktion for hver skuffe på dit skrivebord. For eksempel kan den øverste skuffe være til saks, tape, papirclips, kuglepenne og andre lignende genstande, den ene nedenfor kan være til notebooks, papirer mv. Og en anden til toiletartikler såsom væv, båndhjælpemidler og andre ting. på modishandmain}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar