Tips om hvordan du kan forbedre din køkkendesign med lys

I tilfælde af køkkenet er der faktisk ganske mange elementer, der kan forbedre indretningen af ​​rummet. Belysning er en af ​​dem. Den rigtige lysarmatur kan sætte ethvert køkken over toppen. Så hvordan ved du lige hvad slags lysarmatur at vælge for dette område af huset? Nå, her er nogle tips til at hjælpe med processen.

Ikke for lyst, men ikke for dim heller.

Belysningen i køkkenet skal være lyse nok, så du kan få dine daglige opgaver udført uden skævhed og ønsker at der var mere sol, der kommer gennem vinduet. Værelset skal være korrekt belyst, men sørg for, at det ikke er for lyst, men det kan også skade øjnene.

Overvej opgavelys.

De fleste gange har køkkenet kun en kilde til kunstigt lys. Opgavebelysning kan dog være en vidunderlig tilføjelse. For eksempel kan du installere LED-striber under de vægmonterede kabinetter, eller du kan få en sconce i hjørnet.

Lys op kabinettet.

MoreINSPIRATION
  • Nyttige tips til at lette dit køkken for maksimal effektivitet
  • Sådan bruger du accentlamper
  • Hvordan man vælger en ordentlig belysning til stuen

En anden meget nyttig ting kan være at have lys installeret inde i køkkenskaberne. På denne måde kan du nemt identificere det element du har brug for uden nødvendigvis at tænde hele rummet. Også, hvis du har skabe med glasdøre, vil de indvendige lamper give dem et godt udseende.

Accentbelysning er nøgleområder.

Installer små accentlamper i forskellige områder af køkkenet. For eksempel kan du have brug for lidt ekstra lys på din prep station eller apparat garage.

Vedhæng lys.

Du kan bruge vedhængslampe i køkkenet, hvis rummet har et opholdsområde. På denne måde kan du oprette et mere sofistikeret, restaurantlignende udseende for denne del af værelset. Sørg for at vælge den rigtige længde til vedhænget.

Installer lysdæmpere.

Dimmer switche er gode til at have ikke kun i køkkenet, men i alle værelser i huset. De giver dig mulighed for at vælge den ønskede intensitet for lyset. Du har brug for stærkt lys ved madlavning eller rengøring og subtile lys, når du nyder en kop kaffe.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar