Sådan går du succesfuldt ud og ind som en proff

Processen med at flytte ud af et hus eller lejlighed og ind i et nyt sted betragtes som værende meget kompliceret, når det ikke behøver at være sådan. Det kan være en enkel og organiseret proces, som ikke gør din verden på hovedet for en dag eller endda mere end det. Men det kræver selvfølgelig planlægning.

Forberedelsesfasen:

I løbet af denne fase skal du stort set gøre dig klar til den store dag, når du rent faktisk vil flytte ud og samle alt, hvad du har brug for. Få alle de pakker, du har brug for, f.eks. Bokse, markører, tape osv. Dette er også når du skal bestemme, hvordan du skal mærke og organisere alt.

 • Også, før du flytter, overfør alle dine forsyningsselskaber. Lav en liste og sørg for, at det hele er taget hånd om. Lad ikke dette gå i sidste øjeblik, fordi det kan tage et stykke tid at foretage overførslen, så meget som en måned eller mere.Du skal også oprette mail videresendelse eller anmode om en adresseændring.
 • Bestem om du vil have hjælp fra venner eller fagfolk og få hjælp på forhånd. Sørg for at alle er tilgængelige, angiv en dato og en tid og lav alle forberedelserne.
 • Før du begynder at pakke eller i løbet af denne proces, vil du måske også lægge tøj eller genstande, som du ikke længere har brug for eller bruger, så du kan donere eller sælge dem. På den måde har du færre ting at tage med dig, når du flytter ud.

Pakningsfasen

Den faktiske del, når du flytter ud, er let og varer ikke så meget. Den mest tidskrævende del er pakningsfasen. Gør det lettere ved at blive organiseret.

 • Sorter elementerne. Bestem, hvordan du vil sortere alt. Du kan pakke varer efter værelse, efter funktion, efter størrelse, efter type osv. Find den bedste mulighed for dig.
 • Indsæt et lager system. En løsning kan være at mærke boksene og skrive ned, hvad hver af dem indeholder. Dette gør det dog svært at søge efter en bestemt vare. En anden løsning ville være at bruge mobil software til at gøre dette. For at gøre tingene super nemme, kan du også bruge qr-koder til at holde styr på alt, hvad en boks indeholder.
 • Farve kode boksene. Selvom du bruger etiketter, koder eller software til at holde styr på alt og finde det, du har brug for lettere, ville det også være en god ide at farvekode koderne. For eksempel kan alt, der går i stuen, placeres i kasser med gule mærker og så videre.

Pakningstips og hacks:

MoreINSPIRATION
 • Flytningstips, der eliminerer stresset, når du skifter hjem
 • Design Musts til, når du flytter til et nyt hjem
 • Hvordan organiserer du dit værelse for piger?

Indpak i skrøbelige genstande i tøj. På denne måde beskytter du disse ting, du sparer plads ved at bruge tøj, der skal pakkes alligevel, og du behøver ikke at få plastfolie eller noget andet.

 • Pak plader lodret i kasser, ligesom vinylplader. På denne måde er de mindre tilbøjelige til at bryde.
 • Pak stemware briller på hovedet. På denne måde sættes trykket på de store fælge i stedet for de delikate stængler.
 • Pak tøj i vakuumforseglingspakker. En anden løsning kan være at sætte dem på bøjler, lynlås bøjlerne sammen og dække dem med en plastikpose.
 • Foto på bagsiden af ​​elektronikken, så du ved præcis, hvordan du sætter alt sammen igen, når du ankommer til dit nye hjem.
 • Hold vigtige dokumenter med dig. På denne måde vil du altid have dem med dig, hvis du har brug for dem, og det er mindre sandsynligt, at de går tabt.
 • Nummer boksene. Det er vigtigt at vide præcis, hvor mange kasser du har, så du kan se, om der mangler noget. Hold styr på alle felterne, alle farver, etiketter osv.
 • Pak en overnatningspose med alt hvad du skal bruge den første dag, når du bevæger dig ind. Indsæt nogle pyjamas, tandbørster, tandpasta, opladere, servietter, toiletpapir mv.
 • Når du pakker møbler, der har skuffer, skal du skrue håndtagene og skrue dem tilbage på indersiden af ​​skufferne.

Den bevæger sig ind

Første ting først. Tid til at rense stedet. Mop gulvene, rengør badeværelset, tællerne, skabene og alt andet, så du kan bruge værelserne og begynde at udpakke.

Hvis du har møbler, som du har taget med dig i det nye hjem, skal du samle alt, hvad der skal samles, såsom skriveborde, borde osv. Find også et sted til sofaen, stole og alt andet.

Når du begynder at udpakke, skal du fylde garderobeskabet først. Selvom dette er en midlertidig løsning, får du mere plads til at pakke alt andet ud, hvis du ikke blot sætter alle genstande på gulvet. Det er en enkel og praktisk måde at reducere rotten på.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar