Top 10 Finishing Touches Under £ 20

Fra dørmåtter til væg kunst; de sidste ting er, hvad der virkelig tilføjer personlighed til ethvert rum. Hver udsmykning arbejder for at skabe den overordnede atmosfære. Fra at tilføje et beroligende element til soveværelset for at skabe inspiration på et kontor; mulighederne er uendelige. Læs videre for at opdage de ti bedste indendørs finish under 20 kr.

1) 3D Home 2.

Dekoration brev har steget i popularitet i de seneste par år. Der er ingen bedre måde at skabe en venlig og indbydende stemning i dit hus end via disse boligindretningsbrev. De har en skarp hvid farve og et elegant design. Konceptet med blokbogstaver kan være lidt usædvanligt, men det trøstende ord valgt og den delikate stil betyder, at dette tilbehør på ingen måde er uklart. Tilgængelig fra K & L Wall Art til £ 15.22.

2) Marrakesh Lantern.

Disse lanterne er fyldt til overfladen med kultur og personlighed. Deres nordafrikanske rødder gør dem stærkt på trend i øjeblikket. Den dejlige blå farve sammen med lyset af stearinlys virker til opsigtsvækkende effekt. Alligevel ligger den egentlige skønhed i dette tilbehør inden for de dekorative udskæringer; både spændende og indviklede. Det er også værd at bemærke alsidigheden af ​​disse lanterne - de ser godt ud både indendørs og udendørs. Tilgængelig fra Tesco til £ 16.99.

3) Glam Tie Backs ..

Disse slips rygter øse glamour, luksus og overdådighed. De vil øjeblikkeligt opgradere ethvert værelse de er placeret i. Denne enkle tilføjelse kan gøre et almindeligt soveværelse til en prinsesses palads. Tilgængelig fra Next for £ 16.

4) Natural Letters Storage Box.

Denne bogstav boks har en malerisk og old-school føler for det. Den rustikke stemning vil tilføje en dybde karakter til dit kontor eller foyer. Og lad os ikke ignorere, at dette vintage tilbehør er yderst nyttigt. Der er jo intet værre end den uundgåelige opbygning af breve, der opleves, når postmanden har været. Tilgængelig fra Debenhams til 15,20 kr.

5) Stilfuld Tree og Bird Wall Sticker.

MoreINSPIRATION
  • Afslutningsbeslag til fuldt ud at fuldføre et badeværelse Makeover
  • Sådan trimmer du en Redwood Deck: Afslutningsbeslag før farvning og forsegling
  • Forvirrende Mixed Numbers Vægur fra Karlsson

Naturen er bredt indarbejdet i indretning og denne væg klistermærke tilbyder en quirky måde at gøre det på. Hvis du er træt af at kigge på de samme kedelige tomme vægge igen og igen, så kan du helt omdanne dem til så lidt som £ 7.Available fra Tesco for £ 7.00.

6) Home Tweet Home Doormat.

En velkommen dørmåtte er en anbefalet tilføjelse til ethvert hjem. Det er det første folk opdager, når de kommer til dit hus og derfor sætter tonen. Pastelfarver, blomster, hjerter og fugle; hvilken bedre måde at byde dine gæster på end via denne dejlige mat? Tilgængelig fra Next til £ 12.00.

7) To-tone kurv.

Brug dit behov for at gemme varer som en mulighed for at tilføje stil til dit hjem. Gå ikke for kedelige og kedelige kurve. Denne to-tone kurv er et glimrende eksempel på den slags ting, du skal kigge efter. Farverne er rige og prale af en smuk glans, mens designet er usædvanligt og fængslende. Tilgængelig fra Zara Home til 19,99 kr.

8) Tonbridge Rektangel Wall Clock Tin.

Dette vægur har en elegant charme, som simpelthen er ubestridelig. Årets vintage stil blandet med nutidens typografi betyder, at dette produkt vil se godt ud i enten en moderne eller traditionel stil hjem. Tilgængelig for £ 17.95.

9) Cupcakes Triptych Canvas.

Denne cupcake lærred er den ideelle tilsætning til ethvert køkken. Ikke alene ser de godt ud til at spise, men pastelfarverne er lækker i deres egen ret. Yum yum! Tilgængelig fra Homebase til £ 5,99.

10) Brun cykel ornament.

Du vil undlade at finde et andet tilbehør med så meget charme som denne. Den slidte effekt af guldfinishen fuldender udsmykningen af ​​dette vintage inspirerede cykelornament. Dette vil fange opmærksomheden af ​​enhver, der går ind i lokalet og dermed er en stor erklæring piece.Available fra Debenhams for £ 20.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar