Top 10 gave ideer til jul under 100 $

Dette kan være ude i fredags øverst inden julen kommer sammen, så vi selvom vi kunne hjælpe dig ved at oprette en liste over gaver, som du kan bruge som inspiration til denne tid på året. Så lad os se, hvad denne uges muligheder er.

1) 48 timers vandret coil lys - $ 26.99.

Nyd en varm og hyggelig jul og måske endda en lysende middag med dette dejlige og sjove vandrette spirallys. Tre tommer lys vil brænde i ca. 1 time, så alt hvad du skal gøre, er bare at fodre den bøjelige bivoksspole gennem klipet i trin på 3 tommer eller mindre. Det slukker, når flammen når klippet, så der sker ingen ulykker.

2. Snemand 16 "Pude - EUR 26,89.

Her er en anden sjov og yderst sød julegave idé. Det er en meget dejlig pude med en festlig udsmykning. Showmanens hvide krop er bløde teksturer i kontinuerlig sammenlåsende syninger. Puden har fjer-ned indsats, der er og indeholder skjult lynlås lukning. Det er smukt og perfekt til jul.

3. Snowflake Hurricane and Candleholder - EUR 6,47 - EUR 16,24.

Selvom en lille kliché, stearinlys og lysestager stadig er en god gave. Disse er virkelig søde, med dejlige snefnugudskæringer over dem. Disse unikke lysestager er håndlavet af fint knoglekina, og de kan rumme op til et 3''cupped tealight-lys. De er uglaserede og håndvaskbare.

4. Cedar Wreath Topiary - EUR 20,32.

Hvis du foretrækker noget rent dekorativt og også i julens ånd, kan du vælge denne dejlige cederkrans topiary. Det måler 6 "Wx10" Dx14 "H, og det kan dekoreres med ornamenter og bånd eller det kan efterlades som sådan. Den er lavet af papir, plast og tråd, og den sidder i en keramikpotte. Det blev skabt til indendørs eller beskyttet udendørs brug.

5. Kanin El-vinåbner - EUR 40,67.

MoreINSPIRATION
  • DIY julegave ide: Stribet multi-duftende julestearinlys
  • 27 kreative gaveindpakning ideer til jul
  • The 2013 Homedit julegave guide

Dette er noget mindre kristeligt men lige så godt som en gave. Det er en praktisk vinåbner, der måler 2,25 "x8,75". Du kan bruge den til at udtrække alle slags kurve, selv plastik, ved blot at trykke på udløserknappen. LCD-numrene angiver, hvornår genopladning er nødvendig. Den er lavet af kraftig plast, rustfrit stål, kobber og metaller.

6. Lommeur ur - EUR23.67 - EUR48.16.

Dette er en gave, som jeg personligt finder meget interessant. Det er et lommeur ur med en smuk antik finish. Den har kvartsbevægelse, der sikrer en præcis timekeeping, og den har også sorte romerske tal til en lys hvid baggrund. Den var designet til visning på en væg eller på skrivebordet. Sagen er fremstillet af messing, og det kræver kun et AA-batteri.

7. Kabel kint kaste- EUR56.32.

Her er en anden stor julegave. Dette tykke og hyggelige kaste er perfekt til kolde vinterdage. Brug det på sengen eller din yndlingsstol eller simpelthen kæle i det. Den måler 50 "bred x 60" lang, og den er lavet af super blødt bomuldsakryl. Den er maskinvaskbar og leveres i tre forskellige farver: rød, hvid og blå.

8. Homescent Collection - Gardenia - EUR15,51 - EUR31,83.

Dette er en anden smuk og romantisk ide til en gave. Dette sæt omfatter en botanisk søjle, der måler 4 "diameter x 8" høj, en lyspotte med dimensionerne 3 "diameter 3,5" høj, en mini glas oliediffusor, der indeholder 3 ounces duftende olie og otte diffusorstifter og et firkantet glas olie diffusor, der indeholder 9,75 ounce duftende olie og 12 diffuser pinde. Vælg det til din kærlighed en, og hun vil helt sikkert elske det.

9. Live Kaninfod Fern - EUR19.59.

Dette er en gave til dem der elsker naturen og som kan lide at holde deres hjem frisk. Kaninens fodbregne er en stor indendørs plante, der ikke kræver meget opmærksomhed. Det måler 10 "diameter, 7" højt, og den kommer i en dejlig plastikpotte, der er dækket af burlap og bundet med et bånd. Dens bløde, furrige rødder er også grunden til, at det fik dette usædvanlige navn.

10. 5-Piece Ornament Træplade med Pladesæt - EUR 24.39.

Dette er noget for dem, der nyder spændende og usædvanlige kreationer. Det er en 5-delt sæt, der indeholder en 16,5 "Wx10,5" Dx1 "H plade og fire 6" sq.x.75 "H plader. De har alle et legende sæsonbetonet design, der repræsenterer et juletræ malet på snedækket hvidt porcelæn. Stykkerne er opvaskemaskine, mikrobølgeovn og ovn sikker.

Og det er alt for denne fredag. Der er stadig lidt tid til at lave julehandel. Vi håber, at vores liste var nyttig, og at den i det mindste gav dig nogle ideer til julegave.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar