Top 10 Quirky Kontorstole

Det er aldrig en dårlig ide at forsøge at gøre dit kontorare mere sjovt og spændende. Når alt kommer til alt ville de fleste være enige om, at der er mange andre steder, de hellere ville være. En af de bedste måder at bringe energi og inspiration til dit kontor er gennem køb af en quirky kontorstol. Dette kan have en dominerende effekt, især i et lille kontorområde. Læs om at opdage ti af de mest usædvanlige kontorstole, der er til rådighed for øjeblikket. Disse er alle sikret for at bringe det sjovt til dit værelse.

1. Wooden Buddha Hand Chair.

Denne stol er lavet af 'Love and Hope' og er tilgængelig for £ 200 fra Ikke på High Street. Ingen kan benægte, at dette bestemt er et usædvanligt produkt. Og hvilken bedre måde at få inspiration til dagen fremover end gennem Buddhas hænder?

2. Meteor Chair White & Red.

Denne stol klarer at opnå den perfekte balance mellem at være funky endnu luksuriøse. Det quiltede mønster med knappe detaljer bringer den overdådige kvalitet, mens den lyse farve og den unikke form bringer det sjove. Dette er tilgængeligt fra Atlantic Shopping for £ 139,00.

3. Potenza Floral Chair Black.

Denne blomsterstol er tilgængelig fra Designer Sofas 4 U til en nedsat pris på £ 384,40. Den er ideel til dem, der søger en feminin og smuk stol med en slående kant. Ikke kun dette, men valmue mønster er bang på trend for indeværende sæson.

4. Febland Montegnano stol i guld.

Denne stol lader alle vide hvem der er chef. Det glitrende møblerstykke er sikret for at tilføre et væld af glamour til dit kontorrum. Den er tilgængelig fra Allans Furniture for £ 425.00.

5. Kartell Louis Ghost Lænestol med tema.

MoreINSPIRATION
  • Stak C stole fra grønne møbler - Sverige
  • Innovative rør stole
  • Den smukkeste og lyse hvide kontorstol

Denne stol er designet af Philippe Starck. Den franske designer vender tilbage til Louis XVs stil med denne stol og resultatet er en fængslende, spændende og dristig. Stolen kan være gennemsigtig, men der er ingen måde, du vil se lige igennem det, i stedet vil det fange alles opmærksomhed. Du kan købe din til £ 452,00 fra Wayfair.

6. Premier Housewares Valentina Chair.

Denne overdådige stol sætter et moderne twist på antikke interiører. Mens din opmærksomhed straks trækkes til stolens komfort og luksus, ligger den sande skønhed inden for træets indviklede udskæring. Du kan købe denne stol til £ 841.54 fra Wayfair.

7. S Style Støbt Retro Style Chair.

Disse stole er perfekte til dem, der ofte har folk, der ringer ind på deres kontor. Stolene er ikke kun stående og energiske, mens de er placeret alene, men de ser fantastisk ud, når de også stables sammen. Og lad os ikke se bort fra deres fremragende udnyttelse af rummet. Du kan købe en S Style Molded Retro Style Chair til £ 128.60.

8. Fransk stil Funky Designer polstrede stol

Denne klassiske franske stol har fået en moderne kant gennem indarbejdelsen af ​​levende farver. Farverne i billedet er måske ikke velegnede til alles smag, men det bedste er, at du kan vælge dit eget stof og design. Ikke desto mindre forventes du at betale £ 999.99 for denne stol.

9. Febland Sofa Rotator Lounge stol i hvid.

Denne skarpe hvide stol er ultra moderne og meget afslappende. Det er det ideelle møbel til et moderne kontorrum. Du kan købe din til £ 105,00.

10. Chesterfield Queen Anne High Back Wing Chair.

Denne stol er ideel til ethvert kontor. Det giver ikke kun trøst, men det er overdådigt design passer til en konge. Den usædvanlige kombination af et traditionelt design med en levende farve virker fantastisk. Og orange er ideel, fordi det er en farve, der fremkalder entusiasme og inspiration. Du kan i øjeblikket købe denne stol til halv pris fra Designer Sofas 4 U til £ 408.00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar