Før og efter små badeværelser makeovers store på stil

EN lille badeværelse giver ikke meget plads til at arbejde med, og det tager et stykke tid, før du endelig finder den rigtige design og layout. Det tager mindst en makeover at få det rigtigt. Men i stedet for at lære af dine egne fejl, hvad synes du om inspiration i andres arbejde? Disse små badeværelse makeover ideer er bare den rigtige ting at begynde med.

Ibabes lille badeværelse makeover.

Et lille badeværelse med et akavet layout blev et lyst og meget indbydende rum. De hvide firkantede fliser blev erstattet med noget mindre almindeligt og traditionelt, og de nye møbler og inventar er super elegante og elegante. {fundet på designsponge}.

Før og efter lyse gæstebadeværelse makeover.

Dette var ikke et grimt badeværelse til at begynde med, selv om tapetet ikke var ligefrem et godt valg. Værelset havde et gammelt, forældet udseende, især med det shell toilet sæde. Efter makeover, blev det et meget lysere og åbent rum. Den grå på væggene, den åbne hylde og den hyggelige hvide stol arbejder godt sammen. {Fundet på thistlewoodfarm}.

Badeværelse væg makeover!

Et lille mester badeværelse kan virkelig være problematisk, men planlægger en makeover giver dig også mulighed for at fokusere mere på detaljerne som at finde det rigtige vaske design eller tilføje varme til rummet med et drivved spejl. {fundet på hgtv}.

Nedenunder badeværelse makeover.

I et lille nedenunder badeværelse er mindre det mere, hvis du får chancen, slippe af med mange store møbler og tilbehør og forenkle hele indretningen. Få en piedestalvask og udskift kabinettet med stænger, hylder eller lejlighedsvis håndklædering. {Fundet på bagagerum}.

Lidt nedenunder pulver værelse makeover.

Et pulver rum kan ikke rigtig få noget mindre end dette. Nå, det er faktisk et halvt bad, og det plejede at se ret kedeligt og klart ud. Men et nyt lag maling i en lyseblå skygge og et nyt rundt spejl hængende over den slanke piedestalvask løst problemet. Den lille lille hylde over toilettet er bare smuk. {Fundet på tårnet}.

Gæstebadeværelse-Transformation.

Du skal være klog, hvis du vil medtage lagerrum i et lille badeværelse. Dette gæstebad har en komplet makeover: nye skabe, et nyt spejl og nyt gulv. Farvepaletten forblev stort set det samme. Den brune og beige giver rummet en behagelig følelse. Vi kan godt lide brugen af ​​rummet under de to dræn og den indrammede vægkonst. {fundet på tothemoonandback143}.

Badeværelse ensuite makeover.

MoreINSPIRATION
  • 5 inspirerende badeværelse makeovers med DIY appel
  • Tilføj stil til dit badeværelse uden at bryde budgettet
  • Elegant Spejl badeværelse makeover

Du skal også være forsigtig, når du vælger badekarret til et lille badeværelse. Denne bruges til at have et hjørnebadekar, der optog meget mere plads end det burde have. Det blev erstattet med et smukt fritstående badekar. Bruseren var indkapslet i glas og hele rummet blev meget lysere takket være den all-white makeover. {Fundet på livingbeautifullydiy}.

Utroligt badeværelse transformation.

Du kan visuelt forstørre en lille badeværelse ved hjælp af farve.Den grønne fliser, det mørke træ og tapetet gjorde ikke virkelig dette badeværelse retfærdighed. Den hvide, sorte og gule kombination er meget mere stilfuld og badeværelset ser faktisk mere rummeligt ud på denne måde. {Fundet på dæmpning}.

Ikea Hack.

Forsøg at få badeværelset til at føle sig hjemligt ved at bruge de rigtige tilbehør og accent detaljer. For eksempel forbedrer planterne virkelig indretningen af ​​dette lille bad og vægindretningen er også smuk. {fundet på shiftctrlart}.

Lille badeværelse med lommedør.

Da rummet er lille til at begynde med, kan en simpel tilgang være en vidunderlig ide. Bliv enkle og klassiske med en sort / hvid palette og overdrive det ikke med de dekorative accenter. {Fundet på thisdustyhouse}.

Sort indretning efter renovering.

Når du planlægger en makeover, skal du kunne se potentialet i et værelse. For eksempel dette lille badeværelse ser ud helt fantastisk. Væggene blev malet sorte og den indrammede mur kunst poper virkelig på denne måde. {Fundet på dosmallishthings}.

Renovering ved hjælp af paing.

Hvis du virkelig ønsker at lave en ændring, skal du vælge en farvepalet, der adskiller sig fra det, dit badeværelse plejede at have. Det behøver ikke at være på den modsatte pol. Tag f.eks. Dette bad. Det gik fra et værelse med træ og beige accenter til en med bløde blå funktioner. {Fundet på bowerpowerblog}.

Mønster lille badeværelse renovering.

En god ide kan også være at tilføje nogle mønstre til rummet. Dette lille badeværelse fik nye gulvfliser i en række mønstre, alle med den sorte og hvide kombinationsboks. Håndvasken øger også en interessant fortid. {Fundet på designsponge}.

Smukt badeværelse makeover.

Du bør overveje at erstatte karret i dit lille badeværelse med et brusebad. På den måde kan du vælge en glasvæg til at adskille mellemrummet, og hele rummet vil se meget mere rummeligt ud. {Fundet på designsponge}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar