Top 10 Wicker Møbler Tilbehør til udendørs

Wicker møbler er den seneste tendens i hjemmet interiør, og er hurtigt ved at vinde popularitet. Uden tvivl ser kurvmøbler ud til at være meget attraktive. Materialet og konstruktionen gør møbelstykkerne meget klassiske og elegante. Møbelstykkerne er lavet af kurvefibre, som er lette, fleksible og stærke. Derudover er møbeldelene ideelt tilpasset alle typer klimatiske forhold, da de flettede fibre er fugt- og varmebestandige. Uanset om du bliver på et sted præget af ekstremt varmt og fugtigt klima eller overskydende fugt, kan kurvemøbler vælges uden tvivl.

Et andet væsentligste træk ved kurvmøbler er deres vedligeholdelse. Disse møbler stykker er nemme ved vedligeholdelse, da de kan rengøres meget nemt. Dusting dem med en let klud vil gøre det nødvendige. Men de kan også vaskes hurtigt for at fjerne støvpartiklerne, der er fastgjort i sprækkene.

Her er en liste over top ti kurvemøbler stykker, som du kan introducere i dit interiør for at spire op i indretningen -

Alsidige Wicker Accent Table

Dette er et meget alsidigt accentbord, der kan have et lækkert udseende, men kan nemt håndtere tung brug uden nogen form for flinching. Elegant udformet af slanke honningstreng, vises bordet som naturlige kurvemøbler. Syntetiske fibre er sammenvævet på en fabelagtig måde for at modstå fading og meldug. Udover at bruge møbeldelen som et alsidigt bord, har du også mulighed for at bruge bordet til siddepladser også. Kan fås på 149 $.

Alle Weather Wicker Arm Chair

Dette er en yderst attraktiv kurvstol, der passer perfekt til alle typer indstillinger. Du kan ansætte stolen i dit hjem, have eller gårdhave for at tilføje funktionalitet, stil og skønhed til området. Brug af slanke økolestrenge og rustfast aluminiumramme gør stolen fri for vedligeholdelse og upåvirket af forskellige elementer. En tykk pude fyldt med hurtigt tørt skum sammen med en kastepude er blevet medtaget for at give dig maksimal komfort. Tilgængelig for 599 $.

Lav perfekt indstilling med beton spisebord

Er du i tvivl om at vælge et bord til at færdiggøre og forbedre din kurveindstilling? Nå, overvej at matche dette konkrete spisebord til indstillingen. Med en dyb skifer grå farve bordplade understøttet af robuste teak baser, bordet er et perfekt valg til udendørs. Aluminiumbånd med dyb pulverlakering er blevet brugt til at skabe bordforkladen. Bordet kan let bruges til plads til otte til ti personer. Tilgængelig for 3995 $.

Amazing Garden Wicker Armoire

En perfekt blanding af design og funktionalitet, denne udsøgte fire rack wicker opbevaring armoire møbler er helt sikkert sikret til at være en perfekt tilføjelse til enhver traditionel indstilling. Den solide og slidstærke træramme er accentueret med flettet trimmer af kurv. Leveres i tre forskellige farver, kan armoire bruges til at lagre haveforsyninger på en organiseret måde eller til effektivt og pænt opbevaring af diverse genstande i gårdhaveområdet. Tilgængelig for 3105 $.

Imponerende All Weather Wicker Sofa

MoreINSPIRATION
  • Torrey All-Weather Wicker Cube til udendørs
  • Laneventure tilbyder syntetiske kurve udendørs møbler
  • Hvorfor Wicker Patio Møbler er det bedste valg til dine udendørs behov

Denne hele vejrvokse sofa er et rummeligt syntetisk kurvemøbelstykke designet til udendørs brug. Hjemmestreng af høj kvalitet er blevet brugt til at give møblerne en rig tekstur. Wicker sofaen giver ekstrem komfort ved hjælp af dens tykke siddepuder og fire store rygpuder. Puderne og puderne er polstret i naturligt vandtæt materiale for at gøre sofaen ideel til langvarig brug i udendørs. Tilgængelig for 1799 $.

Lounging Wicker Sofa til ultimativ afslapning

Klassisk håndvævet ud af alle vejrfløjter, afspejler den lavtliggende liggestole sofa en afslappende middelhavsstil og er ideel til både indendørs og udendørs brug. Rustfast aluminiumsramme er brugt til at udstikke en robust struktur til møblerne. Anvendelse af vejrbestandigt flot brunagtigt stof gør det muligt for møblerne at flaunt et meget roligt og naturligt udseende. Du kan placere denne sofa nær poolområdet og endda introducere den i din lounging room.Available på 1255 $.

Vælg disse Elegant Wicker Pendant Lights til Mesmerizing Look

Hvis du er på udkig efter noget anderledes og unikt, bedes du overveje disse elegante vidjer vedhæng. Tilgængelig i et trio sæt af tre unikke lys med hver af dem med en unik væv, fiber og form, er lysene et perfekt valg til at dekorere perfekt indstilling. Anvendelsen af ​​bæredygtige materialer gør lysene velegnede til både indendørs og udendørs brug. Kablet lysstik er inkluderet i sæt giver mulighed for hurtig og nem installation. Tilgængelig for 269 $.

Rendezvous Wicker Daybed

Elegant udformet af robuste syntetiske kurvstrenger, er dette en fantastisk dagbed, som virkelig afspejler skønhed af vidje og er ideel til indendørs og udendørs brug. Rustfast aluminiumsramme er blevet brugt til at tilbyde en robust struktur til sengen. Rygpude og sengens madras er udformet af elastisk skum for effektiv luftcirkulation og hurtig vanddræning. Kraftige polyesterglidestykker er også inkluderet. Tilgængelig for 1990 $.

Moderne Barstol

Maksimere interesserne for dine gæster ved at købe disse moderne barstole. Afbilder en perfekt balance mellem stil og funktion, barstolpen spruce op i indretningen uden at gøre det tungt og komplekst. Aluminiumsrammen er blevet brugt til at fremhæve den uhyre holdbare barstol.Som det er gjort i neutral hvid farve, kan du uden tvivl indføre det i enhver form for indstilling i både indendørs og udendørs. Pris ikke angivet.

Sofistikeret Bar Cart

Bar cart er virkelig et udtryk for luksus og raffinement. Harpiks syge strenger er blevet håndvævet i hånden til den robuste aluminiumstruktur for at skabe glat tekstureret bund og sider. Det nedre niveau af vognen rummer en skuffe til skjult opbevaring af diverse genstande. Bordet er toppet med et tykt glasark med polerede kanter for at supplere det fascinerende udseende, der skabes af bordet. Pris ikke angivet.

Som rude møbler stykker holde omgivelserne lys og elegant, kan du introducere dem i områder, der er markeret med premium plads. Et andet vigtigt træk ved kurvmøbler er, at de ikke brænder et hul i lommen. Deres billige prismærke giver dig mulighed for at bruge møblerne til deres fulde potentiale uden at bekymre dig om at falme eller aldre. Du kan købe disse udsøgte møbler fra en lokal butik eller vælge at handle online. At vælge at købe online vil give dig mulighed for at nyde mange gavnlige tilbud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar