Top 11 mest fantastiske grækenland Hoteller med fantastisk udsigt

Som vi allerede har nævnt, er Grækenland et meget smukt land og et meget populært feriemål. Mange mennesker vælger at tilbringe deres ferier her på grund af det fascinerende landskab, men også på grund af det store udvalg af fantastiske hoteller. Hvis du ikke er overbevist om, så tag et kig på disse spektakulære hoteller.

1. Grace Santorini Hotel.

Grace Santorini er et lille hotel, der blev designet af Athens-baserede Studio Divercity Architects i samarbejde med mplusm. Det tilbyder 20 værelser og en vidunderlig udsigt. Hotellet ligger på nordvestsiden af ​​øen og har udsigt over Det Ægæiske Hav og Kykladernes øer.

Synspunkterne er endnu mere fascinerende, når de beundres fra uendelig pool. Det er et luksuriøst hotel, der tilbyder privatliv, ro og elegance. Solnedgange er fascinerende her, og dette gør hotellet og en fantastisk romantisk destination. Det er også perfekt til dem, der ønsker at tilbringe deres bryllupsrejse et eller andet sted privat og spektakulært. Du kan være sikker på, at det vil være en enestående oplevelse.

2. Helona Hotel.

En anden vidunderlig destination i Grækenland ville være Helona Hotel. Beliggende på øen Kos i Grækenland, er dette femstjernede hotel en perfekt bryllupsrejse destination samt en romantisk ferie.

Dette overdådige tilbagetog tilbyder et vidunderligt spa, hvor du kan slappe af og forkæle dig selv med alle mulige skønhedsbehandlinger. En anden stor funktion er uendelig pool, der tilbyder fantastisk udsigt. Næsten alle værelser på hotellet tilbyder udsigt over de nærliggende øer og det vidunderlige landskab. Hotellet tilbyder 21 swimmingpools og en privat strand. Her kan du slappe af og have en unik oplevelse.

3. The Canaves Oia Hotel.

The Canaves Oia Hotel er beliggende i Santorini, Grækenland, og det er en spektakulær romantisk destination. Hotellet er luksuriøst og har et meget smukt design. Den har et hvidt ydre med magre linjer og kurvede linjer, der gør det muligt at blande ind og tilpasse landskabet.

Visningerne fra hotellet er også meget smukke. Canaves Oia Hotel ligger på en klippe og har udsigt over Det Ægæiske Hav. Det er en drømmende destination, perfekt til dem, der ønsker at slappe af, at have en romantisk ferie eller at flygte fra alt på deres bryllupsrejse. Du kan gøre det i stil på dette spektakulære hotel.

4. Romanos A Luxury Collection Resort.

Tillad dig selv at blive behandlet som en konge eller dronning og have en fantastisk ferie på Romanos A Luxury Collection Resort. Dette fantastiske luksushotel og feriested byder på 3221 værelser, suiter og villaer sammen med fem restauranter, en spektakulær infinitypool, et afslappende spa og selvfølgelig en fantastisk udsigt.

Du kan beundre Det Ioniske Hav fra dit værelse eller mens du slapper af i poolen, og du kan glemme alle dine bekymringer. Udvej er omgivet af oliventræer og vidunderligt landskab. Det er en vidunderlig destination for en familieferie, da alle kan have det sjovt her. Kidklubben vil helt sikkert fjerne lidt stress og spaet vil gøre alt bare perfekt.

5. Hotel Mystique.

Mystique er beliggende i Grækenland, kun 10 minutters gang fra Santorini i Oia. Det er et meget smukt hotel, der tilbyder stilfulde værelser og en vidunderlig udsigt. Den lille by Oia er berømt for sine solnedgange, og det er endnu en grund til at vælge dette som et sted for din ferie.

Hotel Mystique har en meget smuk arkitektur. Bygget af sten og lokalt materiale, det har et smukt og tidløst udseende. Bygget i bjergsiden er hotellet som en del af landskabet. Værelserne ser ud til at vokse ud af landskabet, og dette sammen med de fortryllende udsigter gør det til en vidunderlig destination.

6. The Astarte Suites.

En af de bedste ting ved de fleste luksus hoteller i Grækenland er, at de tilbyder en spektakulær udsigt. Dette hotel er ingen undtagelse. Astarte-suiterne er et 9-værelse-kompleks, der er designet af Aygoustis Krousis.

MoreINSPIRATION
  • The Katikies Hoteller i Santorini - Et sted at dele skønhed og storslåede udsigt
  • Perivolas Oia Santorini tilbyder dig de ultimative luksusfunktioner til en perfekt ferie
  • 21 Hotel Balkoner har de mest fantastiske udsigt i verden

Udført i 2005, har boutiquehotellet lige siden tilbyde fantastiske oplevelser til sine gæster. Beliggende på en klippe på Santorini-øen, tilbyder det en fantastisk udsigt fra infinitypoolen samt fra værelserne. Suiterne har stilfulde og luksuriøse interiører, nogle enklere og andre mere overdådige og overdådige. Farvepaletterne er beroligende, og de gør suiterne til små stykker af paradis.

7. The Blue Palace Resort & Spa.

Blue Palace Resort & Spa ligger på Kreta, Grækenland, og er et meget beroligende og meget stilfuldt rejsemål. Det har udsigt over øen Spinalonga og over havet, og det er omgivet af smukt landskab.

Blå er ikke en hovedfarve til hotellet, men det er den farve, der kan ses overalt omkring det, i himlen, vandet og horisonten. Udvejens gæster kan bo i suiter, bungalows og villaer, og de kan vælge mellem 251 overnatningssteder. De kan også nyde de lækre smag af middelhavsfransk, fransk, asiatisk og italiensk mad på udvejens fem restauranter.

8. Kirini Hotel.

Kirini Hotel ligger på klipperne i Santorini og tilbyder unik og spektakulær udsigt. Det luksuriøse design gør det skiller sig ud, selv i dette fascinerende landskab.Hvid er hovedfarven på hotellet, og de kurveformede linjer, organiske figurer og magre designs definerer det også.

Det er en perfekt balance mellem minimalisme og luksus. Den elfenben hvide hotel er dekoreret med orkideer og blomster, der tilføjer farve og skønhed. Det er en vidunderlig destination for dem, der søger afslapning, der foretrækker privatlivets fred, og som ønsker at nyde en rolig og rolig ferie. Værelserne er enkle men elegante, dekoreret med nuancer af hvide og naturlige farver.

9. St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas.

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas ligger i Mirabello-bugten på Kreta, Grækenland. Det er en evry smukke destination defineret af den meget smukke balance mellem sten og vand, der synes at komme sammen perfekt her.

Beliggende på den nordøstlige side af øen byder feriestedet på en meget smuk udsigt over havet og øerne i det fjerne. Den naturlige skønhed, der omgiver hotellet, afspejles også inde i det stilfulde design af værelserne. De neutrale nuancer er suppleret med farveudbrud, og indretningen er elegant og atmosfæren er afslappende, beroligende, men også dynamisk. Udvejens gæster kan også nyde en privat strand.

10. Elounda-halvøen Hotel.

Elounda Peninsula Hotel ligger på en klippehalvø og tilbyder en vidunderlig udsigt, da den har udsigt over Elounda-bugten, Mirabello-bugten og Det Ægæiske Hav.

Panoramaerne er meget smukke og de gør hotellet skiller sig ud endnu mere. Hotellet er et af de mest eksklusive i Grækenland. Det tilbyder en række private suiter og villaer samt private havvandspooler. Synspunkterne er selvfølgelig spektakulære. Men indretningen af ​​hotellet er heller ikke forsømt. Det er elegant, det er elegant og det er stilfuldt. De jordiske farver og neutrale nuancer og pænt afbalanceret af den lyse baggrund og af de synspunkter, der er synlige fra de store vinduer og glasvægge.

11. The Katikies Hotel.

Katikies er beliggende i landsbyen Oia i Grækenland, og er en perfekt kombination af arkitektur, udsigt og tidløs skønhed. Dette charmerende Cliffside-hotel kan findes i den vestlige del af Santorini.

Det er mest beundret for sin vulkan udsigt, arkitektur og den fine balance mellem moderne arkitektur og antikke funktioner. Arkitekturen er også meget smuk. Hotellets værelser og suiter har en tidløs skønhed. De har hvidvaskede vægge, antikviteter og moderne tilbehør. De har også private balkoner med vidunderlig udsigt. Hotellets gæster kan også besøge restauranten, hvor de kan nyde en smag ved Middelhavets køkken.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar