Top 38 Retro Home Office Designs

Forsøger at holde øje med alle ændringerne, og tendenser i stil kan være udmattende. Nogle gange vil du bare sætte dig ned, slappe af og huske, hvor meget lettere det ville være, hvis du bare kunne komme tilbage i tiden.

Det er naturligvis ikke muligt. Du kan dog forsøge at genskabe din yndlingsalder gennem indretningen. Du vil sandsynligvis vælge den retro stil, så i dag skal vi henlede opmærksomheden på tre retninger: de klassiske, vintage og land stilarter, og vi vil tilpasse dem til et bestemt rum i huset, hjemmekontoret.

Vi skal begynde med klassisk stil det var dominerende i det 19. og begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Det er mest domineret af elegance. Møblerne i denne periode havde buede linjer og smukke silhuetter, detaljerne var små i antal men slående i design. Farverne er ædru og mest neutrale, og der er en fremtrædende tone, der kan ses i alt.

MoreINSPIRATION
  • 30 Home office indretningsdesign ideer
  • Industrial Home Office Designs til et simpelt og professionelt udseende
  • Tilføj stil til dit køkken med Retro apparater

Hvis du vil have noget lidt mere afslappet og mindre nyktert, måske vintage stil er den for dig. Det kan bedst beskrives med to udtryk: romantik og teater. Vintageelementerne har tendens til at være enklere og mere farverige. Blomstermønstrene begyndte at blive værdsat i den periode, og det hjalp med at skabe de typiske romantiske mønstre, som vi alle skelner i dag. Der var også en teatralsk side af denne stil, der var resultatet af kombinationen mellem simple designs og slående detaljer.

Dem, der foretrækker elementer, der er praktiske og plejer mindre om udseendet, kan være lykkeligere med a land indretning. Denne særlige stil er domineret af tilbøjeligheden til effektivitet og anvendelighed. Udseendet er mindre vigtigt, og møblerne begynder at blive enklere, uden dekorative detaljer, og brugerne er mere optaget af komfortniveauet og deres umiddelbare behov snarere end bekymring over den måde, hvorpå den anden opfatter deres hjem.

Nu hvor du kender de vigtigste karakteristika ved disse tre retninger, kan du vælge hvilken der ville fungere bedst for dig. Kontoret er trods alt et privat rum, hvor den vigtigste person er dig, og dine behov og præferencer er de der betyder mest. {Pics herfra}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar