Top 5 Soveværelse Design Styles for 2013

Soveværelset skal være et sted at slappe af og gemme sig væk efter en lang dag, men oftere end ikke bliver det mindre af et helligdom og mere af et landingssted. Vend dit soveværelse tilbage til et tilbagetog med et af årets topdesign-projekter - det er nogle af vores favoritter.

Moderne.

Mens "nutid" er et ret altomfattende udtryk, må det siges, at det mest moderne design tager inspiration fra minimalistisk stilfri stil, men med langt mere frihed når det kommer til indretning - dristige blokfarver og hyggelige møbler er helt sikkert den måde at gå på for et let, simpelt projekt.

Classic.

Tænk Parisienne-stil design for en virkelig klassisk touch i dit soveværelse. En udsmykket slæde og en samling af blegede nuancer som dem i Wren Bedrooms 'Classic Arched Cream Værelset, sammen med noget, der glitter og reflekterer lyset, vil give dit værelse en gammeldags følelse at flygte til.

Minimalistisk.

MoreINSPIRATION
  • Barokke og middelalderlige design af design
  • En Sneak Peak På Design And Decor Trends For 2013
  • Forskellige typer af soveværelse design

Hvis du er en person, der har mange multitasking til at håndtere i dag, kan et minimalistisk soveværelse være den perfekte måde at slappe af. Det kræver lidt innovation, da begrebet minimal indretning betyder ingen bøger på hylderne, ingen ornamenter og absolut ingen rod, men resultatet er et soveværelse, der lover en fred og ro.

Barok.

Hvis lyden af ​​minimalisme ikke er din kop te, prøv det samlede modsatte! Barok mode ramte banen i 2012, og i år er det sikkert også at gøre stor indflydelse i hjemmet. Tænk royalty og overdådighed med rige farver og mørke skove og se efter reflekterende ornamenter i messing, guld og krystal til et rum, der udstråler aristokrati.

Træ.

Træ kan bruges på forskellige måder i soveværelset og kan bruges i en bredere ordning for at skabe et rum af naturlige materialer, hvilket giver det en slags synergi med ydersiden af ​​dit hjem. Træpaneler eller endda udsatte træbjælker er en fantastisk måde at opnå dette på, især med blegede skove for at løfte lyset og skabe en åbenhed - soveværelset design af Nyskovens Hotel TerraVina skal give dig en vis inspiration. Med en naturlig farvepalet og endda en eller to indendørs planter kan du oprette en miniature Eden i dit eget soveværelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar