Topklasse Moderigtigt Hus i Londrina, Brasilien

Studio Guilherme Torres afsluttede i 2009 OM House, en bolig de designede for et ældre par, der ønskede at fungere som et fuldtidshjem og som et sted, der kan rumme deres hele familie, når de kommer til at besøge i weekenderne.

For at opfylde disse krav skabte arkitekterne et 250 kvadratmeter hus med et moderne design og opdelt i to store blokke. Vestfløjen indeholder tre soveværelser og et lille vaskerum. Udover disse rum indeholder boligen også et rummeligt opholdsstue fyldt med naturligt lys.

MoreINSPIRATION
  • Topklasse glashus i Holland
  • Topklasse hus i Zellerndor
  • Moderigtigt hus med pletter af farver

Paletten af ​​farver og materialer er enkel, så interiøret er fleksibelt og alsidigt. Bruntoner blandes med hvid og beige, hvorpå naturlige træ accenter tilsættes. Indretningens enkelhed gør det muligt for boligen at være den perfekte kombination af udseende og funktion.

Det rummelige opholdsstue åbner ud til en stor terrasse. Dette fungerer som en afslappet lounge og det inkluderer også en lap pool placeret langs en af ​​væggene. Vinduer i fuld højde giver lyset mulighed for at komme ind og samtidig udstille stuen udenfor og forbinder de to rum problemfrit.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar