Top fem anvendelser til et kælderrum

Kældre indeholder ofte lidt mere end en sikringsboks, en vandcylinder og nogle opbevaringsbokse. Konvertering af en kælder til et brugbart boligareal kan tilføre stor værdi til din ejendom og er en populær måde, at boligejere håndterer skiftende husstandsopsætninger uden at skulle flytte. Der er dog en række ting, der gør kældre mere vanskelige at ændre end andre områder af hjemmet.

Disse varierer fra hus til hus, men omfatter relativt lave lofthøjder, dårlig eller intet naturligt lys, utilgængelighed og fugt. Hvis du tænker på at ombygge kælderrummet i dit hjem til en, du kan bruge til hverdagen, så er det bedst at konsultere en ekspert og undgå disse faldgruber. Imidlertid kan mange problemer løses forholdsvis let, og de fleste kældre kan konverteres uden et stort pris. Før du går i gang, skal du virkelig tænke på den nye brug, du vil have kælderen til at opfylde.

Bilag.

Intet vil tilføje mere værdi til dit hjem end ved at have et selvstændigt boligareal i det. Et bilag, der er designet til semi-uafhængig levevis, er fantastisk til ældre slægtninge og ældre teenagere. Ved at konvertere din kælder til et levende, sove og madlavning rum vil du gøre det meget mere ønskeligt, hvis du kommer til at sælge dit hjem. Montering af VVS og elektricitet kan øge ekstraomkostningerne, men tænk på det som en investering. Selvom din kælder ikke er den mest rummelige på kvarteret, et veludformet ét rum, vil studietilføjelse tilføre værdi til din ejendom.

Moderne Familieværelser.

MoreINSPIRATION
  • Mere boligareal og mere plads til familie i en ombygget kælder
  • Top 10 tips til at gøre en kælder føler sig lys
  • 10 Cool Family Basement Designs

En trendy brug for underjordiske hjemlige rum er at tilpasse dem til et familieværelse. Læg keramikfliser på kælderens overflade og tilføj varme til siddeområder med nogle tæpper for at få det moderne, elegante udseende. Forkæle det funktionelle udseende af din kælderens loft ved at vaske det. Lad dig ikke friste til at sænke højden på din familieværelse ved at installere et falskt loft, da det kan få dig til at føle dig lidt fanget, især hvis din kælder ikke har nogen naturkilde. Bryd udseendet af eventuelle strukturelle elementer, som støtter søjler, ved at klæde dem med træplader eller ved at bruge farverige fliser.

Spilrum.

Spillehal har været populære valg for kælderenomregninger i årtier. Hvis du kan lide at underholde venner og skyde det ulige spil af pool, hvorfor ikke give kælderen udseendet på en indbydende bar? Ligesom alle kælderen konverteringer, holde væg og loft toner lys. Installer konventionelle lysarmaturer, men dobbelt op med forsænket spotlights, så det elektriske lys i din kælder er så ensartet som muligt. Selv et godt oplyst kælder spillerum vil se joller ud, hvis et hjørne virker mørkere end resten af ​​rummet.

Medierum.

Hvis din kælder har et loft, der betyder, at du kun kan stå op i det, eller hvis bjælker gør det svært at gå rundt i uden at dukke hvert par skridt, så lav et værelse, som du har det godt til at sidde i. Medierum eller hjemmebiografinstallationer er et godt valg for denne type overfladiske kældre. For enten en slags kælderen konvertering projekt, vil det være værd at overveje lydisolering rummet ovenfor, da støj sandsynligvis vil lække ovenpå fra dit lydsystem. Hold dine gulve og møbler lys i tone og brug tæppe til dit gulv, snarere end en hård overflade.

Vaskeri og brugsrum.

Nogle kældre er bare ikke store nok til at omdanne til levende rum. Hvis din kælder ikke er stor, så overfør den til et brugsområde. Eventuelle apparater, du installerer i din kælder, frigør plads i dit køkken. Installer god kvalitet enheder, samme sort som du ville specificere for et køkken. Tilføje masser af forsænket belysning og gøre pladsen nem at vedligeholde, så du ikke har noget imod at bruge den til beskidte job, som støvvask eller kæledyrspleje.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar