Top spejlede møbler vi elsker

Spejlede møbler har været og er stadig en fed trend. Det er en måde at gøre din indretning pop op uden at bruge farve. Mirrorede møbler kan også være meget nyttige i nogle rum og kan hjælpe dig med at spare plads ved at fjerne det traditionelle spejl. Du kan to stykker i en. Lad os tage et kig på nogle smarte spejlede møbler, som du kan integrere i dit hjem uden stor indsats.

1. Parkspejlet kommode - 643.91 e.

Med et design inspireret af det 19. århundrede Empire møbler, er denne kommode vidunderlig til soveværelset, men også til mellemrum som spisestuen. Dens overordnede dimensioner er 40 "bred x 21" dybe x 35 "høje og den har en ovn-tørret solid hardwood ramme. Det er spejlvendt på forsiden, og det har også en praktisk træplade. Resten af ​​kommode har en champagne-gylden finish. Laderne glider let og stopper for at forhindre utilsigtet fjernelse. Kommode kommer fuldt monteret.

2. "Layla" Spejlbryst - $ 1.129,00.

Et andet stort møbel, spejlet også, men denne gang til spisestuen er Layla-brystet. Det kan også nemt integreres i stuen, hvis det er et fælles rum eller ved indgangen. Brystet er håndlavet fra udvalgte hårdttræ. Den har to døre og en hylde, og det er fantastisk til opbevaring af alle mulige ting. De samlede dimensioner af brystet er 38 "B x 14" D x 37 "T. Det har et dramatisk, men simpelt udseende, og det er let at integrere i en række forskellige decors.

3. Parkspejlet tårnkjole - EUR724.50.

Tårnforhandleren er en del af samme samling som den parkerede spejle kommode, der blev præsenteret tidligere. Den har den samme champagne-gyldne trim og den måler 24 "bred x 18" dyb x 53,5 "høj. Det har en ovn-tørret hårdttræ ramme og en spejlvendt front. Kommode har i alt seks skuffer, rummelige og perfekte til opbevaring af alle slags objekter og genstande.

4. Parkspejlet skrivebord - EUR482.73.

Og siden vi begyndte at præsentere dig for denne samling, lad os fortsætte med Park-spejlet skrivebord. Det har de samme egenskaber som de to andre stykker fra denne samling, der allerede er præsenteret: Ovntørret hårdttræsramme, spejlvendt top, sider og skuffefront og glideskuffer, der let åbner og lukker. Skrivebordet er et udsagnsstykke med et enkelt men visuelt stærkt design. Skrivebordets overordnede dimensioner er 48 "brede x 22" dybe x 28 "høje. Center skuffen er rummelig og perfekt til kontorartikler og personlige ting.

5. Den spejle Loria forfængelighed - $ 1,129.00.

MoreINSPIRATION
  • Eksklusive Bellissimo soveværelsesmøbler
  • Den moderne Aster kontormøbler samling
  • Larkspur møbler kollektionen til soveværelset

Chic og stilfuldt, vil Loria forfængelighed bringe glamour ind i dit soveværelse. Det kan også integreres i omklædningsrummet, hvis der er en. Forfængelighed har et løftespejl og kan let foldes, når det ikke er nødvendigt. Den har en hårdttræsramme med to døre, to skuffer og to justerbare hylder. De overordnede dimensioner af Loria forfængelighed er 43 "B x 16" D x 30 "T.

6. The Scrolled polstret hovedgavl - $ 3,899.00 - $ 3,499.00.

Hovedgærden kan også spejles. Det kan være interessant at se en fuldt spejlvendt, men indtil da lad os se på dette. Den har en smuk form, med en meget smuk form. Den er lavet af akacietræ og er færdig, selv om du ikke kan se det mere. Hovedgærden er indrammet i spejlglas og med sølvagtige træaccenter. Det er en del af John-Richard Collection og den kommer i to størrelser: dronning og konge.

7. Demilune Mirrored Chest - $ 699.00.

Den Demilune spejlede kiste har fire døre med antikke sølv accenter, der ville tilføje stil og glamour til ethvert rum i huset. Brystet er fremstillet af konstrueret træ og poplarfiner. Sidekamrene har en fast hylde og midten har to. De samlede dimensioner af brystet er 38 "w x 18" d x 32 "h. Det er et meget smukt møbel, meget smukt og også alsidigt.

8. Spejlet plasma-tv skab - $ 3.995.00.

Hvis du vælger at skjule dit tv bag skabsdøre, vælger du mindst noget stilfuldt og iøjnefaldende. Dette plasma tv kabinet har et meget smukt design med spejlede døre og en sort lak finish. Det er et firepanel vægskab håndlavet af træ og skråt, spejlglas med glidede harpiksaccenter. Kabinets overordnede dimensioner er 64 "B x 10" D x 51 "T; 120 "W og det kan rumme 50'' og 60''TV'er.

9. Toshie spejlede endebordet - $ 389.00.

Borde er allerede gode accent stykker til hjemmet. De kan være endnu mere iøjnefaldende, hvis du vælger en spejlet model som denne. Toshie-endebordet er perfekt til stueindretning, og er et håndlavet møbel med afskårne spejlflader. Det måler 20,5 "B x 21" D x 21 "T, det er lavet af trykt træ og glas, og hvis det bruges i par af to, kan det danne et stort sofabord.

10. Concerto Natbord - $ 399.00.

Denne stilfulde natbord er en del af Concerto-samlingen. Det har en innovativ blanding af materialer og en designet designet af Hollywood Regency-stilen.Det har spejlet skuffefronter og lakeret finish samt et tidløst udseende. Rammen og benene på natbordet er udformet af solidt, ovntørret birketræ med træer af kirsebær. Skuffefronterne har ekstra tykke spejle, som kan udskiftes og aftages. De overordnede dimensioner af natbord er 28 "B x 22" D x 30 "H. Samlingen indeholder fire flere stykker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar