En Havehjem får moderne i Toronto

Arkitektfirmaet LGA Architectural Partners konstruerede Havehus som vertikalt stablede boligarealer, så det grønne rum strækker sig under store gulv til loft vinduer, og skydedøre åbner på haveniveau.

Ejeren af ​​dette smukke havehus ønskede at forblive i sit nabolag, og gjorde det ved at opdatere sit gamle edvardianske hus til en ny bygning i Toronto's vestlige ende. Minimering og decluttering af hendes liv påvirket det mere minimalistiske design af hendes nye rum, selv om der er masser af karakter og charme, der får rummet til at føle sig selv.

Enkle, praktiske og lyse rum blev givet karakter med farve, tekstur og mønstre. Bygget på et beskedent budget, har dette torvhavehus i Toronto en direkte forbindelse til udendørs og ejerens præferencer. Morgenmadslokalet på forsiden af ​​huset har udsigt over gaden gennem et stort vindue og fordobles som en indendørs våbenhus. Den stue stue er for det meste åbnet til haven. Da ejeren går ind i hjemmet fra haven, fører et sæt tre trapper op til et halvt niveau, hvor køkkenet, spisestuen og indgangen er. Arkitekter afslører hvordan husehuset udfolder sig lodret:

"På anden sal og i husets nexus udnytter biblioteket / kontoret naturligt lys og førsteklasses udsigt med et skrivebord placeret foran et gulv til loft vindue med udsigt over modne baghave. Op ad en lille trappe føles det store soveværelse og det beskedne tredelt badeværelse, men ikke trange, da store vinduer vasker interiøret med naturligt lys. Et tagvindue over det åbne opstignings trappehus, der fører op til anden etage trækker naturligt lys ned i huset, hvilket reducerer behovet for kunstigt lys i kælderen. "

Spredt over 2.800 kvadratmeter, kan det moderne canadiske havehus prale af en varm og indbydende facade, der alle er klædt i træ, gennemboret af overdrevne vinduer, der oversvømmes med naturligt lys. Arkitekterne siger, at de har designet "en pænt stablet trapezformet kasse, der maksimerer det smalle parti rum og adderer inden for generøsiteten af ​​den tilstødende laneway. De klædte for- og bagsidefacaderne i vedligeholdelse cedertræ for at hilse gaden varmt og sidene med et mørkt cementbræt for visuelt at "fjerne" det private hus fra den delte laneway.”

Inde i huset regerer en elegant atmosfære som mellemrum flyder fra den ene til den anden. Lys og luftig, prydet med farve her og der, sådan viser interiøret i dette storslåede Havehus i Toronto sig gennem fotografen Ben Rahn fra A-Frame.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar