Touch Kraner af Jordan Tomnuk

Sortimentet af berøringskraner fortsætter med at vokse. Det nye design fra Jordan Tomnuk kommer i både et brusebad og et badehåndvask. Inspirationen bag disse armaturer skaber et slankt og minimal design. For de interesserede skal vide, at den har touch sensorer, der også styrer varme og kolde indstillinger, hvilket gør de andre håndtag ubrugelige.

Jeg tror ikke, du kan nogensinde finde en vandhaner enklere end denne. Det er et minimalistisk design, der tilføjer ubestridelig elegance til ethvert badeværelse, uanset hvilken stil du har valgt til resten af ​​funktionerne eller det design du har valgt til interiøret. Ikke kun det, men også denne krane indeholder den nyeste trend med hensyn til teknologisk udvikling på dette område. Berøringssensorerne giver dig mulighed for nemt at styre vandets temperatur såvel som trykket. Dette vandhane gør de gamle til at ligne stykke junk, ingen lovovertrædelse for dem, der stadig ejer dem.

MoreINSPIRATION
  • Top 4 Touch Stilfuld Køkken Vandhane, der gør livet lettere
  • VADO lancerer v-touch-bassinblanderen
  • Berøringshaner med LED-lamper

Jeg skal stadig beskæftige mig med det gamle, forældede og støjende vandhane design, som de fleste af os skal gøre. Når man ser på dette nye vandhane design og dets funktioner, synes det næsten som en drøm. Men i modsætning til de drømme du har om natten, har denne en reel chance for at blive sand.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar