Touches Of Class - Verdens mest luksuriøse Hotel Suites

For størstedelen af ​​os har luksus en helt anden betydning end for nogle få. Jeg taler om de superrige, der altid får den bedste behandling. Det er fantastisk at se, hvad du kunne nyde, hvis du havde ressourcerne. For eksempel, når du tager en tur, vil du kun blive på de mest luksuriøse hoteller. Nysgerrig at se, hvordan suiterne ser ud? Tag et kig på, hvad vi fandt.

Jumeirah på Etihad Towers i Abu Dhabi - $ 18.000.

Lad os tage et kig på Royal Etihad-pakken på Jumeirah At Etihad Towers i Abu Dhabi. Suiten har fire soveværelser, seks badeværelser og to spisestuer. Det besidder hele 60 etage og har et indretning med overdådige og overdådige funktioner. Du kan nå suiten med en privat elevator.

Præsident Suite ved Waldorf Astoria New York - $ 10.000.

Dette er præsidentvalget på Waldorf Astoria i New York City. Det har 4 soveværelser, der ikke er særligt rummelige, men er meget elegante. Dette er den eneste rigtige præsident suite, hvor hver præsident siden Herbert Hoover har tilbragt natten. Der er talrige henvisninger til de berømte tal i hele værelserne.

Hotel Imperial Wien - $ 3.800.

Dette er den kongelige suite på Hotel Imperial i Wien. Det er dekoreret med hvide, guld ad blå accenter og den har store lysekroner hængende fra loftet. Det har en meget stor stue, et skrivebord, et spisebord og tre soveværelser. Interiøret er beskyttet under historiske bevaringslove.

Hard Rock Hotel, Las Vegas - fra $ 3.500.

Dette er Provocateur Suite på Hard Rock Hotel i Las Vegas. Det har to soveværelser med spejlede lofter og en rummelig stue. Et tæppe lavet af sorte læderbælter giver stuen et unikt udseende, og der er også flere andre usædvanlige indretningselementer, som gør suiten skiller sig ud.

Prince of Wales Suite fra Bristol Wien - $ 3.600.

MoreINSPIRATION
  • The Signature Suites fra Hotel Madera
  • 10 Verdens dyreste Hotel Suiter
  • Det luksuriøse D-Hotel Maris i Tyrkiet

Prince of Wales Suite fra Hotel Bristol i Wien har et meget aristokratisk indretning. Det har to badeværelser og et stort soveværelse med en maskulin stemning. Det har en elegant og behagelig indretning med historiske referencer som indrammede portrætter og også den overordnede stil valgt til suiten.

Burj Al Arab - $ 2.000.

Meget få hoteller i verden er lige så overdådige som Burj Al Arab. Hvis du beslutter dig for at blive her, så vær forberedt på at blive behandlet som royalty. Suiterne har spa-lignende badeværelser med jacuzzi, mosaikgulve og de øger fantastiske og sofistikerede indvendige dekorationer med farvepaletter baseret på guld og andre lignende nuancer.

One & Only The Palm, Dubai - $ 840.

One & Only The Palm i Dubai tilbyder en eksklusiv og frodig stil med smukke haver, springvand og pools og 90 luksuriøse værelser og suiter med moderne og indbydende interiør. De har udsigt over haverne og stranden og den elegante arkitektur, der er infunderet med den lokale stil og charme.

Cove Atlantis Bahamas - $ 800.

Cove Atlantis på Paradise Island har en række penthouse suiter med en overflade på 4.070 kvadratmeter. De er komplet med 60 "hjemmebiograf systemer, fuld gourmet køkkener og to master soveværelser. Stilen er elegant og simpel, sammenlignet med andre hoteller, vi har diskuteret her.

Schweizerhof Bern Schweiz - $ 400.

Schweizerhof Bern er et luksushotel i centrum af den schweiziske hovedstad. Det har 99 værelser og suiter indrettet i grand stil. Interiøret er moderne med enkle og skarpe linjer, så suiterne er præcis, hvad du har brug for, hvis du søger at have en afslappende ferie uden overflod, der ofte sætter pres på dig.

InterContinental Hong Kong - $ 300.

InterContinental Hong Kong er internationalt kendt for sine luksuriøse overnatningsmuligheder og service. Suiterne byder på fascinerende udsigter, og de har moderne og sofistikerede indretninger og dekorationer. Udsigterne er smukkeste, når de beundres fra uendelig puljer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar