Et tårnferiehus ligger over skoven og tilbyder udsigt over bjergene

En af de bedste ting ved de fleste ferieboliger er udsigten. Det er fordi de normalt er placeret enten i et afsondret område omgivet af træer og vegetation eller i et åbent område med panoramaudsigt over det fjerne landskab. Hvad ville være endnu bedre ville være at få dem begge. Selv om det kan være svært at opnå, er det muligt. Tag f.eks. Dette sommerhus.

Beliggende i Upstate New York, ligger dette tårnhus midt i skoven og alligevel tilbyder det panoramaudsigt over søen og bjergene i det fjerne. Det er alt takket være sit usædvanlige design. Tower House blev designet og bygget af GLUCK +.

Det har et lille fodspor for ikke at forstyrre naturen meget omkring det, og det har tre etager. På øverste etage huse boligarealerne og tilbyder storslået udsigt.

MoreINSPIRATION
  • Et luksuriøst hjem i Californien med panoramaudsigt over byen og havet
  • Renoveret hus med panoramaudsigt over bjergene og søen
  • Bedøvelse Feriehus med Catwalk og Havudsigt

Den øverste etage har et meget større fodspor end de andre, så huset ser ud som det sidder på hovedet

Denne 4. sal er også større end de andre. Derudover har den en tagterrasse. Husets design er moderne, med et mørkt grønt eksteriør og sorte glaspaneler, der hjælper det med at blande ind og reflektere de træer, der omgiver huset. Indvendigt er opdelingen af ​​værelserne meget praktisk. De levende rum er på øverste etage, hvor udsigten er smukkeste. Soveværelserne vender mod nord og har gulv-til-loft vinduer og en glas lukket trappe forbinder alle funktioner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar