Toy Box Med Book Cubby

Legetøj er uundværlige, når vi taler om børn, og alle, der har dem, ved, at legetøj kan være ret irriterende, når de slækkes tilfældigt rundt i huset. En organiseret mor ved, at legetøj skal have deres eget sted, ikke kun fordi du kan skade dig selv, når du træder på dem, men dit barn lærer at blive organiseret og sætte alt på plads. En løsning på dette problem kan være denne legetøjskasse. Det er lidt specielt ved ikke at have en enkelt bakke, hvor legetøj går.

Det har et simpelt design, men interessant giver dig mulighed for at kombinere legetøj og viden. Børn har også brug for bøger med farvede billeder af dyr, planter og så videre, så de lærer om, hvad der omgiver dem, hvorved et specielt sted var design for at holde alt det materiale. Tegninger og andre grafiske udtryksformer kan også tilføjes i open air book cubby. Emnet er lavet af miljøvenlig birk krydsfiner.

MoreINSPIRATION
  • Sjovt og praktisk legetøjsbryst til børn
  • DIY bog cubby med skateboard hjul
  • Enkel og praktisk Elfa Kid's Workstation

Den naturlige birk farve er varm og behagelig for øjet, men mest af alt vil det se godt ud på ethvert sted du beslutter at sætte det. Hele kassen er dækket af et beskyttende lag vandbaseret polyurethan til både glans og beskyttelse. Det er cirka 29,5 "B x 14" D x 15/12 "H, og det koster omkring $ 450,00, men med sit interessante låg og tegninger vil dette stykke helt sikkert fange dit barns opmærksomhed, for ikke at nævne, at du sparer dig selv fra en mange problemer, ved ikke at have et sted at sætte alle legetøj.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar